Style edit: Pastels

ModeInnehåller affiliate-länkar

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Pastellfärger <3 och kläder i pastellfärg!! Det är det absolut snyggaste modet. Tycker själv att det är fint på vem som helst. Vad tycker ni?

Jag är en person som inte får nog av att ha en färgglad garderob även om det kanske är smartare att shoppa mer neutrala toner som matchar till allt. Oavsett vilken typ av person man är så tycker jag att det är så snyggt att ha några statement-plagg som dessa. Tänk de här klänningarna när man är ute och reser i Europa på sommaren. Faithfull the Brand lyckas verkligen fånga olika färger och skapa romantiska och smickrande kläder. Alla plagg är verkligen i en Stella skala hehe... rosa, gult, blått, grönt...WOW! Precis som jag gillar det ;)

Pussar Stella

  • Mode

Gillar

Kommentarer

En dag mitt i veckan

Vardag

Hej mina fina hjärtan!

Idag har jag haft en kort dag i skolan, så skönt. Hade ett prov i svenska och det kändes väl sådär, hade inte sovit något natten som var så min hjärna kändes helt mosig. Efter skolan har jag ätit lite lunch och kollat YT. Ikväll tänkte jag beställa lite nya hudvårdsprodukter inför vintern och skriva lite på en uppsats som ska in på fredag. Efter det blir det lite lugnare tempo i skolan vilket jag är så tacksam över. Ska försöka åka till Stockholm och bara strosa runt en hel dag, tycker att det är så mysigt. 

Nu ska jag kolla lite ph och dricka en kopp te med citron. Vi hörs!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Jacka och tankar atm

VardagInnehåller affiliate-länkar

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Sitter och drömmer mig tillbaka till när löven faktiskt satt kvar på grenarna haha. Det har blivit så kallt, mörkt och grått nu. Märker verkligen hur det påverkar humöret och lusten att bara ta sig ut. Nästan så att det redan blivit vinter och det smärtar mig att säga det.

Imorgon ska jag tillbaka till skolan efter ett långt och välbehövligt höstlov och jag har väldigt blandade känslor inför det. Önskar på ett sätt att jag hade fått undan lite skolarbete nu under lovet men samtidigt gör jag inte det. Jag har verkligen behövt vila och skulle inte tacka nej till en till vecka. Förhoppningsvis är det inte så mycket i skolan direkt när man kommer tillbaka men jag ska inte hoppas för mycket haha. Något som är positivt är att jag införskaffat mig lite nya kläder inför kylan och jag känner mig verkligen helt kittad och redo för att ta mig an ett kallare väder. Märker hur jag med åren bara prioriterar kvalitét över utseende på ytterkläder. Så länge jag är varm är allt bra. Är ni likadana?

Den här veckan kommer i vilket fall vara riktigt jobbig. På fredag har vi mössprovning i skolan och jag gråter lite smått inombords. Får typ fjärilar i magen bara jag tänker på att jag tar studenten snart. Längtar så jag spricker! Tycker det är så påfrestande att börja skolan innan det knappt blivit ljust ute bara för att sedan sluta när det blivit mörkt, så tråkigt. Nästa helg får jag försöka ta mig ut på lite promenader så att jag får uppleva lite ljus.

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer