Är jag den enda?

Vardag

...Som blir så här röd när jag tränar haha?? Skämtar inte ens när jag säger att jag är knallröd i ansiktet och på hela bröstet efter träning. Ser ut som att jag sprungit ett marathon när jag stapplar ut från gymmet haha. Snälla säg att jag inte är ensam om detta. På tal om träning så har jag verkligen börjat tycka om att stretcha. Gjort det i några månader nu och det har börjat ge resultat, så roligt!! Mår verkligen så bra av det och av att träna. Super behövligt i mer ledsamma tider, för mig i vilket fall. Skulle ni tycka det var kul om jag skrev mer träningsrelaterade inlägg? Kommentera isf!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Promenad i höstsolen

Vardag

Hej på er!

Jag sitter dränkt i läxor och tänker tillbaka på världens härligaste långpromenad som jag tog i helgen. Har så mycket att göra den här och nästa vecka men känns ändå som jag har läget under kontroll. I tisdags hade vi någon form av klimatförhandlingar i skolan där vi skulle agera delegater på en FN-konferens. Superkul och väldigt lärorikt måste jag säga.

Hur vackert är det inte utomhus just nu när allt bara sprakar av färger? Man får njuta av sista dagarna av det här härliga höstvädret innan allt bara blir grått och trist. I helgen ska jag försöka få in lite träning och plugga. Vill även beställa lite nytt på nätet. Sen på lovet har jag massvis av roliga saker planerade så jag längtar!!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Dagens wanties

ModeInnehåller affiliate-länkar

Annons: Innehåller reklamlänkar.

Önskar innerligt att jag kunde spatsera på Milanos gator i den här outfiten! Tycker verkligen om den här färgskalan. Jag är supersugen på väskan och mössan. Tror att de är perfekta en kylig höstdag som idag!

Pussar Stella

  • Mode

Gillar

Kommentarer