Känslosam.

Känslor

Hej på er! Hur mår ni? Jag är trött som attan så ska snart gå o sova men ville kika in här en snabbis.

Ligger med en stor klump i magen som inte vill försvinna. Känns som att mycket är omständigt nu för tiden och jag skulle helst bara stänga in mig på mitt rum och aldrig behöva träffa folk igen. Kanske låter sorgligt men så känns det just nu. Jag känner förövrigt en enorm prestationsångest över att jag ska må bra och ”vara som vanligt”. Känner ni igen er? Vill ju liksom vara den glada tjejen jag var innan jag blev deprimerad. Mina ögon tåras bara jag skriver det haha men känns verkligen som jag tappat greppet om vem jag är. Är liksom en stor ledsen figur som mest går runt i myskläder här hemma och det suger att jag inte känner mig som mig själv. Kan liksom låtsas vara någon annan, någon som är glad, en stund men sen väller alla jobbiga känslor över mig och jag kan aldrig lyckas bli fri från dem. Eftersom många i min omgivning kan gå ut på krogen och socialisera utan problem känner jag även att jag borde vara där. Jag borde kunna göra sånt för alla andra kan ju göra det. I längden blir det frustrerande och det känns hopplöst att jag inte bara kan få fungera normalt och vara glad, om så bara för en stund. Jag hoppas bara att om någon känner igen sig i detta kan få finns lite tröst i att hen är ensam.

På onsdag ska jag gå till min psykolog och prata ut. Känner verkligen att jag behöver det just nu och egentligen tror jag att alla skulle behöva det ibland.

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Torsdag och jag mår ok

Vardag

Hej underbaringar! Började min dag med att försova mig men jag hänger inte läpp för det. Idag har jag fått helg hela en dag tidigt. Suuuperskönt. Jag ska försöka få så mycket gjort i helgen så att jag slipper stressa ihjäl mig veckorna innan höstlovet. Har väldigt lite i skolan just nu så jag får passa på. Första gången på länge det känns som man kan slappna av lite med skolarbetet och det är så nice! Resten av den här dagen ska jag bara slappa och beställa lite kläder inför hösten. Nu ska jag kolla lite Love Island och beställa mat på foodora. Tycker att det är toppenbra att Bastard Birgers har en helt vegansk meny. En stor favorit hos mig!!

Tänkte höra vad ni är sugna på att se mer av här: känslor, mat, outfitbilder, inspiration, kläder eller vad tycker ni? Skulle vara så kul att höra!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Screenshots

Inspiration

Hej på er! Här kommer lite inspirerande bilder som kanske förgyller dagen aningen.

Just nu njuter jag av sista dagarna då det finns lite värme kvar. Tycker att luften känns så otroligt fräsch just nu, älskar det! Idag har jag haft en lektion och det har jag även imorgon. SUUUPERSKÖNT! Höstmodet börjar verkligen bli helt fantastiskt nu och det känns som att jag slänger iväg pengar åt varje håll haha. På fredag har jag studiedag så då ska jag försöka ta en tur till Stockholm med mamma och då hoppas jag att det kanske blir lite shopping. Nu ska jag försöka vara lite produktiv.

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer