Älskade

Älskade älskade väder och sol. Under kvällen tog jag en långpromenad med Enzo och det var så underbart. Alla syrener håller på att slå ut i blom och det är typ det finaste jag vet. Idag när jag kom hem från skolan somnade jag direkt och sov i cirka tre timmar. Är lite förvånad över hur trött jag varit på senaste men det var i vilket fall hur skönt som helst att sova haha. Har blivit en vana senaste veckan.

Just nu sitter jag och panikshoppar inför en fest. Behöver kläder som går i tema neon och det är riktigt svårt att hitta något fint. Tycker typ inte att jag passar i det. Nåväl, får hoppas att det kommer i tid hehe, annars får det bli en snabb vända på stan. Om en liten stund tänkte jag försöka sova. Imorgon väntar ett besök hos psykologen och sedan ska jag försöka få undan lite plugg. Kanske beställer lite klänningar och kjolar till sommaren om jag har tid sen på kvällen. Finns så mycket fint som jag vill ha just nu!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Skrrrt

Outfit

Det börjar äntligen bli varmare ute igen vilket tillåter användande av kjol. Kjolar är typ min passion i livet. Skämt åsido haha. Tycker dock att det är väldigt fint att bära det. Passar till allt och är superskönt till skillnad från tighta jeans. Fyndade den här kjolen på rea för någon vecka sedan och jag tycker att den är så så så fin! Passar superfint till ett gulligt linne, som det här från Love Stories.

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Min trichotillomani

Bild på hur mina ögonfransar och ögonbryn vanligtvis ser ut.

Här är några bilder på hur mina fransar ser ut nu.

Hej på er! Söndag kväll och ångesten är TOTAL. Varning för ett ledsamt inlägg... Jag har en essä som ska in imorgon som jag har jättesvårt att komma någon vart med. Jag har haft så mycket stress och ångest idag att jag verkligen inte vet var jag ska ta vägen. Min trichotillomani är värre än någonsin och det gör mig ännu mer ledsen. Känner mig verkligen jätteful. Så fort jag går förbi en spegel brister jag ut i gråt. För er som inte vet vad trichotillomani är så är det en psykiatrisk problematik som innebär att man tvångsmässigt rycker bort hårstrån från kroppen/ansiktet i en omfattning att det påverkar ens vardag. Detta gör jag omedvetet och speciellt i perioder där jag mår som allra sämst och är som mest stressad. Just nu är mitt mående inte alls bra och med skolstress har det gått överstyr. Vanligtvis har jag fransförlängning för att jag inte ska rycka ut mina ögonfransar men idag fick jag så mycket ångest att jag nu inte har några ögonfransar kvar. Tidigare i veckan blev jag så stressad att jag drog ut halva mina ögonbryn så att dem nu har som stora ”hål” i sig och ser väldigt dåliga ut.

Imorgon har jag nationella och måste gå till skolan, vilket är det jag fruktar allra allra mest. Jag har alltid varit medveten om att jag ibland rycker bort några hårstrån från bryn och fransar men det har aldrig tidigare varit i den här omfattningen. Det var först nu för några veckor sedan som jag kom i kontakt med begreppet och sökte runt lite. Är inte hypokondrisk av mig men jag är 100 % säker på att det är det här som jag har. Det blev som mer verkligt när jag fick ett ord på det som jag trodde var ett ”tix”. Jag mår så extremt dåligt över det här och skäms verkligen. Jag kan bara inte hantera vissa känslor och då rycker jag tyvärr bort hår från mitt ansikte. Jag ska försöka söka hjälp med det här så fort jag kan. Blir verkligen rädd för mitt beteende den här veckan och jag vågar nästan inte gå till skolan för jag vet att jag kommer få kommentarer. Jag har vanligtvis så långa och fina fransar så nu när inga alls är kvar är det inte så konstigt om folk frågar men jag mår verkligen skitdåligt över det här. Jag känner mig så ful och får ångest över alla kommande sociala tillställningar. Varför gör jag så här med mig själv. Usch, är så besviken. Hoppas i vilket fall att det här kanske kan hjälpa någon som går igenom samma sak.

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer