Dagarna som gått

Har bestått av tomhet, psykologsamtal och ångest. Jag har äntligen börjat gå till psykolog och jag håller tummarna för att jag kan börja må bättre snart. Det har dock varit så omtumlande. Jag har dels känt en enorm lättnad efteråt men får samtidigt en så grov ångest när alla gamla sår rivs upp och den känslan smyger sig fram just på kvällen. Har bara som en klump i magen och allt känns så jobbigt just nu. Jag är ändå så stolt över mig själv som tog steget att prata med någon, SÅ stolt!

Ikväll och idag har jag bara haft en skitdag; inte känt mig som mig själv alls utan vill helst bara sova och glömma verkligheten en stund. Har inte haft någon aptit heller vilket är väldigt olikt mig då jag är en person som konstant äter. Vanligtvis tre huvudmål och tre mellanmål så jag vet inte riktigt vad som hänt idag. Ikväll ville jag bara krypa ner i någons famn och bara få bli omhållen och mysa. Fy fan vad fint det hade varit.

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

This song is not about a girl

Musik

Jag älskar att gräva ner mig i låter om hjärtesorg. Det är det finaste som finns. Att bara få dras med i alla känslor som finns laddade i text och melodi. Den här låten betyder så mycket för mig. Jag har lyssnat på den sedan den kom ut, vilket är några år sedan nu. Den har ett sådant känslovärde för mig då jag lyssnat på den i stunder då jag vill glömma bort allt runt omkring mig och även när jag haft hjärtesorg. Jag kan rekommendera den här låten djupt från mitt hjärta. HÄR hittar ni min relax spellista som får en att bara zone out till fantasin och slappna av djupt inombords. I hope you like it!

Pussar Stella

  • Musik

Gillar

Kommentarer

Tips x världens bästa väder

Mamma har äntligen fixat på balkongen så nu kan alla vårmorgonar avnjutas där. Enzo älskar det!

I ett provrum på Zara för någon vecka sedan.

Någonting jag sysselsatt mig själv med under lovet är att jag börjat sälja SÅ mycket av mina kläder och skor som jag rensat bort. Allt från jeans till Uggs till min balklänning. Det känns superskönt! Dels får sakerna liv på nytt och dels får jag pengar att spendera på annat. Jag har inget jobb än så det är verkligen ett tips att sälja av lite om man behöver pengar!!

Har ni märkt att det blev sommar förra veckan? Tror inte att det gick att undgå för någon. Fy faaan vad jag älskar det. Blir helt lycklig i hela själen. Sommar är min favoritårstid och har alltid varit. Man märker hur deprimerad man blir bara av att det är vinter och man inte får sol. Men nu är det andra bullar. Jag försöker även minska mitt skärmanvändande och måste ändå säga att det blir lättare när solen skiner ute. Det är nästan som plågeri att vara inomhus. Ikväll vill jag ta en långpromenad med Enzo och mamma men vi får se vad allt skolarbete tillåter. Det är ju en pina att behöva sitta inne och plugga nu men snart är tvåan över!! Can’t wait!!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer