Countdown to 2019

Vardag
  • Beskriv 2018 med tre ord: Långt, stressigt och intensivt.
  • Jag har/har inte nyårslöften: Jag har inget särskilt löfte eller så. Tycker att nyårslöften i sin helhet är mest negativa då man sätter press på sig själv och nästan aldrig lyckas hålla dem. Bara frustrerande också att det blir knökfullt på gymmet och det knappt går att träna haha, asdrygt.
  • Så här firar jag nyår: Det här firandet har blivit lite annorlunda till skillnad från tidigare då jag antingen festat eller varit på middag med familjekompisar. I år sitter jag hemma med mamma och kollar på Bingolotto haha.
  • Vad ser jag fram emot med 2019: Jag ser fram emot att bli 18 och att det ska bli sommarlov. Vill ha det helst igår. Jag är så utarbetad.
  • De bästa låtarna 2018: "when the party's over" med Billie Eilish och "Romeo" med Lorentz. Riktiga pärlor! Älskar båda artisterna. Har spelat de här låtarna som en galning och blastat de i min bil och skrikit med hahaha.
  • Det här vill jag säga till mig själv inför det nya året: Ditt välmående går före allt. Skit i folk som du inte får ut något genom att vara med dem och var hellre sann mot dig själv än att behöva passa in. Gör ditt bästa i skolan så att du slipper sen och ge dig själv en klapp på axeln för att du gått halva gymnasietiden. Puss och kramis skumbananis.


PoK Stella


🌟 Gott Nytt och ta hand om er ikväll nu! 🌟

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Livets mat och dag

Hallojsan bloggis! Idag tog jag och mamsi tåget till Stockholm för att ha en mysdag. Vi kollade på massor av reor, vilket jag aaavskyr men det är i o färdig bra för ekonomin nu så här efter julen så det var ändå bra. Efter springande mellan alla affärer åkte vi till söder och åt på Mahalo. Måste bara ge dem så enormt beröm för jag har ALDRIG ätit någonting så gott som jag åt där. Deras glasnudelsallad och hamburgare var HIMMEL! Tips!!! Ni måste prova!

Nu är vi hemkomna och jag är riktigt trött men ligger ändå och kollar på ”The Office” efter en varm dusch och bara mår. Hoppas att ni också haft en underbar dag, för det har jag.

PoK Stella


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

#THROWBACK

Oj oj oj vad jag saknar värme just nu. Här ovan är några av mina favvo bilder från senaste resan jag gjorde till Kap Verde. Vill bara åka någonstans där det är tropiskt och varmt. Tänk att bara koppla bort vardagen, sociala medier och bara få andas lite. Ahhh dröm!!!

PoK StellaPussar Stella

Gillar

Kommentarer