Selfies X Kommande Veckan

Selfies, Vardag

Hej bästa ni! Jag tycks bara ta selfies i min bil men jag kan inte rå för det när det är så pass bra ljus i den som det är. Hehe. Hur som helst tänkte jag berätta lite vad jag har för mig nu nästa vecka för det händer nämligen lite spännande grejer! Måndag och tisdag är vanliga skoldagar men på onsdag och fredag är jag LEDIG. Verkligen behövligt för min del. På torsdagen har vi även inspark på Flustret och jag tror att det kommer bli ganska skoj om jag ska vara ärlig. Smet in på i sparken förra året, busigt hehe ;) och den var någonting av en besvikelse bortsett från att musiken var 10/10! Vad har för er i veckan?

Xx


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Bilolycka (?)

Borde man skriva om sånt här? Jag vet inte men jag har valt att göra det. Jag klandrar mig själv helt och hållet för vad som hände och det var tur att ingen kom till skada. Vad som hände var hur som helst att jag igår var med om en ganska traumatisk grej, för mig iallafall. Jag har inte känt mig så ledsen, frustrerad och besviken som jag gjorde just då. Jag blev helt chockad och jag kunde aldrig ana att det skulle ha gått till som det gjorde. I går morse var jag på väg till skolan. Jag hade precis startat bilen och kände mig bara helt som vanligt. Precis då händer min värsta mardröm. Worst case scenario om man precis fått en egen bil. Jag krockar med en bil i samband med att jag väjer för en cyklist och jag grips av PANIK. Det hade kunnat gå illa men som tur var gjorde det inte det. Under hela morgonen i går grät jag ögonen ur mig. Jag vet inte om ni har varit med om någon slags olycka - liten som stor, men ni som har det förstår säkert hur jag känner mig just nu. De flesta har nog varit med om liknande. Hur som helst, ingen skadades vilket gör mig riktigt jävla lättad. Kan ni tänka er hur rädd man blir. Jag kunde inte få fram några ord. Jag visste inte vad mina föräldrar skulle säga, vad skulle ägaren till den andra bilen säga, hur kunde cyklisten inte bry sig ett enda dugg, och vad i hela helvete skulle jag göra? Det pågick ett krig i mitt huvud och efter det kommer jag inte ihåg speciellt mycket. Det var bara en enda massiv röra.

MEN jag är så oerhört lycklig att det gick som det gick. Nej, inte att jag krockade med en bil, hade helst undvikit det. Men jag är glad att det inte var något allvarligt. Mina föräldrar klandrade inte mig och jag blev väldigt lättad över att de förstog så bra. Jag antar att det jag vill få fram med det här är, att, det är okej att göra fel.

Jag gjorde ett fel igår och det är okej.

XxPussar Stella

Gillar

Kommentarer

RABATTKOD X JOBB FÖR UNGDOMAR

Tips

Hej underbaringar! Jag har tänkt skriva om det här ett bra tag. Jag har under någon månad kikat runt lite på olika jobbmöjligheter och om man inte har några kontakter kan det vara svårt att veta hur man ska sätta igång. Så har det varit för mig. Men då snubblade jag över den här fantastiska appen kallad "Yepstr". Det är en app där ungdomar kan arbeta med barnpassning, trädgårdsarbete, hundpassning, you name it. Man skriver in sina kvalifikationer och när nya jobb läggs upp kan man söka till dem. Sedan skickar man in ett slags cv-liknande meddelande där man berättar lite om sig själv. Efter man utfört x antal arbeten går man upp i level och kan på så sätt få högre lön. Appen tar en liten procentandel av det du tjänar in och vad som är så bra är att avgiften täcker arbetsgivaravgifter och skatt. Så du slipper allt krångel kring det vilket är toppenbra!!! Sprid gärna till er familj, släkt, grannar och vänner. Det är snabbt och enkelt. Inom någon dag har du pengarna på kontot och enligt mig är det här ett super bra sätt att komma in i arbetslivet. Min rabattkod till er är: 520634 som ni lätt skriver in när ni laddat ned appen. Hoppas att ni får lika bra användning av det här som jag.

Xx

Pussar Stella

  • Tips

Gillar

Kommentarer