Feeling blue

Tankar

Ingen nyhet att jag älskar Hov1 hehe. Här är två låtar som spelas oavbrutet ikväll. Har en sån här känslofyllt kväll. Det känns ungefär som att jag har grävt ner mig i ett hål djupt ner i marken där allt som finns är mina tankar och jag inte tycks inte komma upp ur det. Vad lyssnar ni på när ni känner er känslosamma och nedstämda?

xx


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Kärt återseende

Vardag

Under måndagen hade vi en flera timmar lång håltimme och då passade jag och några andra som går på Rosen på att åka till vår gamla skola. Vi mötte upp två andra tjejer och hälsade på alla våra gamla lärare som blev glatt överraskade över att se oss. Även fast vi inte varit borta från grundskolan så länge. Vissa började t.om. gråta och man blev så lycklig av att man haft så stor inverkan på dem. Åh <3. Efter skolan träffade jag även Jenny och vi hade det sååå mysigt verkligen. Vi pratade om hur det är på våra nya skolor, killar och mycket mer. Love her so much!

xx


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

En jacka sänd från ovan

Inköp, Mode

Hej fina ni! Vill så gärna visa er den här jackan som jag gladeligen har burit senaste tiden. Tycker den är helt underbar. Är den inte? Brodyren på ryggen gör hela jackan och det måste ha tagit timmar att sy det. Den passar super till ett par skor jag spanat in också vilket är perfekt!

Xx


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer