Uppis och bästis

Tycker väldigt mycket om dessa eftermiddagar då jag och Jenny bara myser och käkar god mat. Vi brukar skvallra och ha det nice bara hela tiden. Den här tjejen är livets person! Vi kan göra brutalt skumma grejer men allt är bara som en komedi med henne! Love ya babe <3

Lovie, visst är hon fin?

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Strålar som solen

Inköp, Mode

Hej på er! RIKTIGT länge sedan nu. Har verkligen saknat bloggen men jag har haft massor av saker som jag behövt jobba på; mig själv, läxor och relationer.
Tänkte kolla läget här och bara visa er den här klänningen. Är inget fan av gult egentligen men åh den här klänningen får mitt hjärta att brista. Tycker om den till månen och tillbaks. Kommer använda den här rara saken i sommar var dag!

Puss på er

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

En fantastisk sak som ni borde prova

Vardag, Tips

Tänker bara på sommaren när jag ser detta. Inget slår dessa snygga tjejor!

Detaljer av min outfit

​Outfitbild och mitt naturliga hår

Hej! Det här är främst riktat till er Uppsalabor då jag har ett litet tips till er. Igår, fredag, hängde jag i Stadsparken med mina härligaste vänner. Där satt vi i timmar och stekte i solen super länge, tror att det var sju/åtta timmar närmre bestämt. Vår härliga picknick där komponerades av snacks, sushi, lekar och mycket skratt. Vi hade det hur kul som helst och i närheten satt folk och spelade musik. Stadsparken är verkligen underskattad och jag kommer givetvis dra dit igen i sommar. Det här gäller ju doc bara inte Uppsala, att dra ut på picknick är riktigt skoj på sommaren så gör det. Tips!

Xo


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer