Min operation

Hej! Jag vet inte hur mycket jag ska gå in på detaljer om aningen privata saker men jag tänkte dela med mig av det här, då det faktiskt rör bloggen en aning. Jag känner helt enkelt att jag behöver prata lite om det här för det är nämligen glada nyheter och förklaringen till den slappa uppdateringen. Igår spenderade jag hela min vakna tid på sjukhuset här i Uppsala för att göra en tonsillektomi. Vid en sådan operation skär man bort halsmandlarna med laser. Det var bland det läskigaste jag har gjort. Jag är nämligen väldigt frisk av mig (annars). Det gick till på så sätt att jag kom dit väldigt tidigt på morgonen. Sedan fick jag byta om till någon rock och strumpor. Därefter fick jag lugnande och en aning droger. Efter det kördes jag in i operationssalen då jag fick en syrgasmask och en nål insatt i min hand. Somnade snabbt och när jag vaknade kände jag mig helt luddig och borta. Var yr och kollade runt i rummet som om jag var helt ovetande om vart jag var. Sedan fick jag vila i några timmar för att sedan dra mig hemåt.

Orsaken till varför jag gjorde det är att jag har haft antalet infektioner i halsen efter jag fick en halsböld för ca. nio månader sedan. Har sedan dess varit svag och varit sjuk var och varannan vecka. Ingenting har någonsin tagit så mycket av min kraft och ork som detta. Det är som att jag ramlat långt ner och inte kunnat ta mig upp. Nu, äntligen, hoppas jag att jag ska vara fri från detta helvete men dessvärre medföljer konsekvenser. Måste vara hemma, sängliggandes i två veckor nu. Får enbart äta flytande föda vilket gör att jag ligger och fantiserar om mat mest hela dagarna haha. Lever på smärtstillande och smärtan är förfärlig. Längtar så tills det här eländet är över!

P.g.a. denna operation tar jag inte speciellt många bilder samt har inte i princip någonting att skriva om då jag mest ligger hemma. Ska göra mitt allra bästa med tillfrisknandet.


Xo


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

La fin de la semaine

Vardag

De senaste dagarna har jag haft stunder då jag mått super och sekunden efter har det dalat ner igen. I fredags skedde någonting riktigt hemskt i Stockholm och saker som dessa gör mig mållös. Det är förfärligt och jag vill göra vad jag kan för att hjälpa till, inte bara i Sverige, utan i andra länder med. Det här är trots allt vardagsmat i andra delar av världen.
Majoriteten av helgen har jag spenderat med en pensel i handen med ljuvlig musik i bakgrunden. Finner måleri otroligt lugnande, blir helt avkopplad av det. Förutom det spenderade jag halva dagen i Stockholm med en kompis, vilket uppskattades väldigt då jag kommer vara i princip helt isolerad från mänsklig kontakt kommande två veckor. Nu ska jag snart sussa, måste vara pigg imorgon och på tisdag. Vi hörs!

Xo

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Ansiktsmask

Vardag, Tips

Hej hörni! Hur härlig ser inte min ansiktsmask ut? Inte ett dugg verkligen, haha. Rotade runt i vad som kändes som timmar efter någon slags ansiktsmask men misslyckades tyvärr. Gjorde då en egen, den på bilden. Den fungerade super bra och jag gjorde den på havregryn, kaffe, honung och yoghurt. Lite halvskum kombo men det resulterade i ett mycket lent ansikte. Luktar dock fortfarande kaffe lol. På tal om ingenting, på första bilden kan ni se hur mina fransar blev, ÄLSKAR dem!

Xo


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer