Worst day of the week

Vardag

Det är torsdag och jag mår dåligt. Känner mig tom. Det faktum att jag behöver vara i skolan i åtta timmar gör inte saken bättre, usch. Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli så skönt med helg, trots att jag kommer ägna majoriteten av min lediga tid till studier, suck. Vi får se, om jag lyckas avsluta alla inlämningar i helgen kanske jag drar till Stockholm en sväng på söndagen och träffar en person. ;) Vi hörs guys!

Xo


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

On Wednesdays we wear pink

Vardag

Hej favoriter. Äntligen onsdag och snart fredag! Jag känner mig på toppenbra humör just nu. Hur mår ni idag? Är väldigt exalterad över att komma igång, vilket jag har tänkt på mycket. Jag vet inte om jag har skrivit det på bloggen men jag ska i vilket fall opereras på påsklovet. Jag kommer få mina halsmandlar borttagna. Är riktigt jäkla nervös eftersom jag kommer sövas osv. men det ska nog gå bra. Får bli ompysslad i två veckor efteråt och det låter ganska nice. Får äntligen köra lite med mina föräldrar för omväxlings skull haha ;)

XO


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Two things

Lists

Två saker jag ofta tänker på

Jag som person analyserar allt överdrivet mycket. Två saker som alltid finns bak i huvudet är skolan, tråkigt nog och shopping. Är TOKIG i att shoppa. Har ett x antal paket som snart kommer hem till mig och det ska bli så kul. Kommer visa allt här!


Två saker jag gör var dag

Fixar mitt hår på något sätt. Vill helst inte att det ska se likadant ut två dagar i rad, inte för att det är någonting negativt men så funkar jag. Tycker det är kul. Rengör även mitt ansikte noggrant varje dag med en clarisonic aria, scrub, cleanser, toner och ansiktskräm. Känns väldigt viktigt för mig att hålla god hygien.


Två saker jag måste börja tänka på

En av mina sämsta sidor lär vara att jag prokrastiner något oerhört. Skjuter upp ALLT till sista sekund. Behöver bli bättre på att planera, det måste jag verkligen! Borde även jobba på min självkänsla.


Två materiella ting jag vill äga

En (eller några stycken) riktigt balla designerväskor som bara är WOW och matchar till det mesta. Kanske en Balenciaga city eller en liten Zadig & Voltaire väska. Sedan vill jag ha ett par Isabel Marant Bekett skor.


Två saker som jag ännu inte nämnt på bloggen

Det känns som att jag delar med mig av rätt mycket här. Ansträngande att komma på något men jag kan skriva lite om mina planer för sommaren och Valborg. I sommar ska jag utomlands förhoppningsvis, umgås med många olika vänner, vara ute sena kvällar, pressa i solen, bada osv. På Valborg däremot, som firas väldigt hårt här i Uppsala, p.g.a. att det är en studentstad, ska jag förhoppningsvis vara med några vänner. Först nalkas champagnefrukost/brunch, sedan picknick i Ekonomikum och mot kvällen hoppas jag att vi drar på någon fest. Är super taggad! Hoppas bara att alla kan komma överens, vi alla har starka personligheter, så att säga.


Två favoriter i min sminkväska

Läppennor från MAC i olika färger samt min fiberwig mascara som jag brukar ha på underfransarna.


Två saker som de flesta inte vet om mig

Jag hade tandställning i ett år och innan dess kan man undra hur fasiken jag såg ut. Är JÄTTENÖJD med resultatet och en väldigt stor del av min självkänsla satt i mina tänder förut. Tråkigt nog var det så men nu ser det bra ut! Tycker inte om staden jag bor i, vill hellre bo i Stockholm där det är stort. Me gusta storstäder. Känner mig mer hemma där.


Två maträtter jag inte kan laga

Croque monseiur och tryffelmayo vilket jag super gärna vill lära mig! Croque är så extreeemt gott, finns på Güntherska här i Uppsala och den är GUDOMLIG! Tryffelmayo däremot kan ju vara bland det bästa tillbehöret till typ pommes eller liknande, svingott.


XO


Pussar Stella

  • Lists

Gillar

Kommentarer