GROV

Vardag

Min kväll har bestått av ett nice träningspass som tog luften ur mig samt lite läsande. Började läsa "Fifty-fifty shades darker" som kommer ut på bio när som helst nu. Något jag tycker är kul är att jämföra böcker med filmer, hur berättelser skingras på olika sätt. Människors olika synvinklar på saker och ting kan vara väldigt fascinerande då alla är så olika. Hur som helst nu är tanken att jag ska äta middag och sedan spela tv-spel samt plugga lite hehe. Ni får ha det bra.

Xoxo


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

VOVVIS

​Min finaste lilla vovve. Att så mycket kärlek kan få plats i den här älskade lilla själen. 

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Foodie

Mat, Vardag

Matbilder och selfies lär vara vad största delen av min kamerarulle består av, hehe.

Aja, nu sitter jag på pappas kontor i försök om att få lite läxor gjorda, har tråkigt nog ett ton kvar. Efter det ska jag försöka träna lite smått för att se hur det fungerar med min inflammerade hals. Vill verkligen slippa svullna halsmandlar nu, orkar inte mer. Mot kvällen nalkas lite nätshopping till mitt rum samt tv-spelande, ska bli nice.

Annars har min helg inte varit någorlunda annorlunda. Har i princip endast kollat lite serier, lagat mat, studerat, bakat, myst med vovves och lite i den i stilen. började kolla på Freaks and geeks ska livets serie och GUD vad den är underbar. Drömmer mig bort till hur det var att vara ung för 20 år sen, åh. I fredags släppte även Hov1 sin nya låt "Gråzon", ÄNTLIGEN! Kan inte låta bli att inte nämna den då texten är så extremt sentimental. En riktigt bra låt som spelas på repeat i mina hörlurar. Ni får i vilket fall ha det så bra.

Puss på er


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer