Daglig dos av inspiration

Inspiration

I don't know about you men jag tycker fina bilder som dessa förgyller vardagen lite grann. Vad tycker ni? Det här är ett snabbt inlägg och nu åter tillbaka till att studera matte. Vi hörs!

x


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Let's talk about...

Musik

...Abel Makkonen Tesfaye aka The weeknd aka största geniet vad gäller musik. Hans musik är den bästa jag vet. Det är så härligt att lyssna på den, speciellt om man är ledsen eller har kärleksbesvär haha (som jag har). Mina favoritlåtar på hans nya album är förmodligen "Nothing without you", "All I know" och "Six feet under". Fantastiska låtar!

xoxo


Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

B&W x la semana

Hej på er! Jag hoppas att ni mår bra för det gör jag, bortsett från allt som står på min att göra lista. Just nu sitter jag och räknar matte i hopp om att inte F:a på proven som jag har nästa vecka, hehe. I vilket fall har den här helgen varit väldigt härlig. I fredags åkte jag, Ida, Jenny, Nikki och Rachel aka Blair Waldorf hem till mig och hade en mysig tjejkväll. Vi badade bubbelbadkar, spelade biljard och pratade om allt mellan himmel och jord i flera timmar. Så mysigt!
Resterande delen av helgen har bestått av planerande av resa och studerande, suck. Det ska bli underbart att få resa bort i jul när det är som tråkigast väder i Sverige. Man slipper även allt sjå som kommer med julen; dekorationer, julbak m.m. Jag älskar julen men i år känns det skönare att spendera den utomlands på en strand. Men men, got to go. Läxorna gör inte sig själva. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Xo

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer