Dekorerar mitt rum

Inredning

Har beställt lite inredning till mitt rum och så här ser det ut nu. Smyckeskrinet, den vita vasen, tavlorna och den rosa gåsfoten är nya små inslag som verkligen lyfter hela rummet! Älskar dem!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Gos och mer gos

Hur mina outfits ser ut nu för det mesta. Inte lika glamoröst som vid balen haha. Idag har jag bara pluggat och varit till psykolog så i mitt liv händer inte så mycket. Idag fyller mamsi år så vi har firat henne med en mysig middag bestående av indisk och thailändsk mat. Såå gott! Håller dock på att bli förkyld så jag hoppas att jag iaf orkar få lite plugg gjort igår. Nu ska vi kolla på film här hemma så vi hörs!

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Bryter ihop över skolan

Vardag

Hej kära ni! Hur mår ni? Jag mår p haha. Har brutit ihop flera gånger senaste veckan pga gymnasiearbetet och min rygg som aldrig tycks sluta göra ont. Det suger. Nu är jag hur som helst precis hemkommen från skolan och ska snacksa lite innan jag ska skriva några rader på gya. Jag vill verkligen fira sen när gymnasiearbetet är färdigt och inlämnat. Har ni något tips på vad för kul man kan hitta på så är de mycket välkomna! Jag är i stort behov av lite motivation!!

Pussar Stella

  • Vardag

Gillar

Kommentarer