Jeg føler egentlig at det er veldig viktig å definere hva en fysisk elev er og hva en bok-orm er. For noen av oss er født for å være aktive, født for å beskytte, født for å gjøre bestemmelse-aksjonen. Noen av oss er født til å "føde" prosjekter.

Så jeg ville bare si at de som egentlig vil være politi som ikke har helse til det må tas godt imot. Jeg er en av dere. Jeg vil gjerne være tilgjengelig på den beste måten jeg kan. Jeg tenker stadig vekk på Stream sniping, open source software, og internett sikkerhet. Samt overvåkning av alle slags karakterer. Fra chippa overvåkning, til Venus/Mars overvåkning.

Finn kurs på Coursera. Gratis.

Stella Kolstad

Følg meg på Instagram & Pinterest.

Likes

Comments

Jeg har ikke bare blogging, og avsløring av hemmeligheter å jobbe med. Jeg har også oppsett av programmer, oppsett av jobber, og stillinger, kurs, og institutter. Jeg utvikler institutter, og jeg har en drøm om å få evig restaurantmat. Hver dag. Når som helst. Halleluja. Må dere overleve med beste velgående. Jeg tar kontakt med dere for å sirkulere dere litt mer inn på hvilke mennesker dere kan tilby deres tjenester. Jeg lar dere finne kjernekunden. Og lar dere lokalisere enda flere nye kunder. For å være sikker på at dere også åpner opp på steder som hører hjemme med deres kjerne-kunde.

Jeg håper dere alle ser hvor viktig der er å ha frisk helse. Det er viktig å ikke bekymre seg. Det er viktig å tenke, og ta med alle tanker man har. Det er viktig å være seg selv. Viktig å ha den rette følelsen. Viktig å være påminnet. Deilig er oppnåelig!

Jeg tar på meg alle slags forskjellige jobber. Jeg overlater gjerne leiligheten til brodern med tattoo-utstyr, og han får selvfølgelig overta lånet mitt etter meg. Hvis jeg bestemmer meg for å dø! Hallo! Vi har en verge her i byen som kan ta seg av Steffen sine penger også. Bare for å være sikker på at han bruker de pengene han skal, og at han ikke bruker feil, og at han føler seg trygg og sikker på det. Det er der livet begynner for hans del, også. Jeg skal såklart bidra for alt det betyr for meg å faktisk kunne løse opp i knuten som gir meg mulighet til å jobbe, og siden jeg uansett må jukse på mine helt egne måter, og såklart.... ta imot - står for at alle skal jukse!

Håper dere tenker på meg når dere føler dere dårlige, eller er ferdige med en dårlig hjerne, og at dere endelig skal få den informasjonen, de svarene, og disse testen igjennomgått. Nå får dere kanskje gjeld, men noe må staten også dekke. På med hanskene. Og vernebrillene. Påtide å ringe Helfo.

Remember, we are all apart of this, and we know what we like and not. I didnt like my try. Which was "the model".

Stella Kolstad

Følg meg på Instagram & Pinterest.

Likes

Comments

From business to business


Jeg vil gjerne ha det tilbudet om programmet med kode hvor mine anbefalte som jeg skaffer dere - gir meg prosenter i form av penger for salget og kjøpet de gjør via meg.
Jeg begynner straks å tilby veldig mange mennesker dette, og ønsker selvfølgelig å si tusen takk for tilbudet og salgsavtalen vi har. Dette kan bli ett seriøst samarbeid.
Jeg syns det er en veldig viktig time å gjøre & bestille. Kjempefint at dere gir meg tilbudet. Jeg ønsker såklart å utvide til alle mulige retninger, som sagt, ett eget crew og sånn.
Hvis dere trenger mer kunder og mer hjelp, la oss samarbeide! Jeg er der!(12 år som veggis, jeg foretrekker veganer, men energien sier nei og kroppen føles depprimert, og ikke så happy og rask og kvikk som før! No matter what I have to do, I will get back in feeling great.
Nobody can stop me. This time I will know what I have to eat.)


Spørsmål:
For å finne ut hvilken mat de må spise må de gjøre: (jeg må få kodeord fra dere til å gi andre referanse fra meg).

De finner kodeord og internettside på bloggen min/ved min anbefaling.

De bestiller direkte via deres hjemmeside.

Jeg setter opp en email liste over folk som ønsker reklame,

og sender den til deg. Dere sender ut deres reklame, og husker å minne om kodeord!

Mine klienter/kunder:
Finner ett kodeord på mine medier/ved min anbefaling/direktesalg og bestiller time via deres hjemmeside.

Jeg har samtidig min egen test å tilby til mine klienter, og jeg kan være en ganske dedikert coach, søker meg til legekontor, og andre mennesker som har problemer, og ønsker å bli referert til ved tilfeller.
Dette når det gjelder psyke om stemmer, helbredning kan forekomme - jeg har naturpreparater, og andre løsninger til de som ikke vil / kan ha for mange piller/paracet osv.

Selger samtidig oljer som dekker det behovet mennesket trenger innenfor oljer for hjernen - både vegetar, vegan, og "andre behov". Det fremkommer av den testen jeg tilbyr hvor stort behov pasienten har, og de får dermed binde seg i 6 mnd abbonement for å motta den medisinen de trenger i de mnd. Vi ønsker forsikringsdekning på denne behandlingen, og fremskritt innenfor industrien for å kunne dekke behovene mer funksjonelt - og mer miljøvennlig. Mindre forbruk, bedre kosthold. Multivitaminer med dedikert forklaring om hvilken forskjell sprøyter i den formen vitaminer er, i forhold til vitaminer - i form av skader og bivirkninger som kan forekomme UTEN vitamin-sprøyter.

Vi støtter tilbud som er litt mer som nøyaktige medisiner, som stopper feilbruk av andre preparater, og med en sikkerhet om at hele verden skal være obs på at det er ulovlig å bruke visse preparater hvis de har ett visst problem.

Det betyr at alle som bruker prepaparet imot mensen smerter og uregelmessig mens, samt unormal - får forbud om å bruke andre preparater enn jern.

Dette kan være en god påminnelse: er det noe som må huskes, lag en sticker av det.

Jeg har også flere ønsker om samarbeid, og det å selge det jeg tror på er viktig, så hvis dere har andre samarbeid som kan hjelpe meg videre på ferden, så ønsker jeg det rette valget mennesker rundt meg. Og også som samarbeidspartnere.

(Men vi er alle gode på min side. Og det var min historie.)


Jeg tror sterkt på ideutvikling, og forskning, har også mange andre ideer om hva som skal utvikles.

Som feks. Vitaminer, Zink, Canesten krem (imot ansikts-sopp, veldig nytt og ukjent bruksområde for Canesten), pluss alt det gode her i verden. Kan gjerne åpne en butikk og selge noe - som feks.

deres test, og min test på samme sted. Og deres anbefalninger om hvem jeg bør jobbe med, som er på dette nivået. For det er såklart det viktigste som står i mitt fokus. Til alle døgnets tider.

Jeg kommer til å ta med en venninne på dette, og hun jobber med oljen vår.

(Jeg lærer endel av dette, og jeg foretrekker og appluaderer templates! Jeg har ett ønske om å lære å lage templates til film.

(Og det er ett lurt spørsmål kan vi adde, for alle skulle jo ønske det fantes gode templates, så det er litt av en utforskning, det å jobbe med film og bilder, og hvilke antall, og lengde og andre kombinasjoner av forståelse fortalt via film. Vi vil elske. Det er det eneste vi vil. Vi vil lage penger det vil vi også i tillegg, så pluss på 100%.)

(Det er inspirasjon som står som ledetråd, inspirasjon og interesse. Det føles kanskje, kanskje ikke. Av og til kanskje... Ett og to inspirerte "jeg vet hvordan det skal være"...

Men flytter jeg til Athen får jeg 76 kombinasjoner inspirert. Fighting against a maximum of 2 + the rest of your life open to everyone as you are open to yourself.) Det er så helbredet som jeg stiller opp med å stå for.)

Jeg har ett GH4 Lumix Cam som kan brukes til reklamefilmer osv. Dere kan få lyst til å lage fler videoer. Jeg kan gjøre teambuilding delen, og tilføre interessante kurs, og andre opplevelser for trivsel.

Det kan bli riktig bra. Jeg har alle stjernetegn å jobbe med. Det bør vi tenke på. Bedriftsreklame og sånn. Tv show og sånn. Vi kan tjene penger og sånn. (Jeg gjør det selv en gang. Gjerne fordi noen må uansett.

Jeg må tjene nok penger.)Der er linker videre til alle mine medier:

Følg meg på Nouw.com/stellakolstad. (i meny til høyre, emails & husk å subscribe (mail i søppelposten (I dont know why)))

Stella Kolstad

Følg meg på Instagram & Pinterest.

Likes

Comments

Nye innlegg

Nytt studie: Internett-sikkerhet

" Jeg føler egentlig at det er veldig viktig å definere hva en fysisk elev er og hva en bok-orm er. For noen av oss er født for å være aktiv…"

Jeg jobber med noe viktig

" Jeg har ikke bare blogging, og avsløring av hemmeligheter å jobbe med. Jeg har også oppsett av programmer, oppsett av jobber, og stillinge…"

The secret of Blogging

" From business to business Jeg vil gjerne ha det tilbudet om programmet med kode hvor mine anbefalte som jeg skaffer dere - gir meg prosent…"