Jeg er super excited på å være med i alle sammenhenger jeg ser jeg har lyst å være i. Hello. SFX helt greit...

Let´s do it!

Jeg har bestemt meg.

Jeg skal lage mine egne scener.

Jeg skal lage min egen tilknytting til de scenene jeg ser.

Det betyr at jeg må jobbe.

Jeg må skrive sammenhengen min med en gang.

Jeg og Irvina som kommer sammen. Avanserte historier gjør seg ikke godt på TV, kun mine bilder gjelder. Jeg kan gjøre så mange forskjellige fine kunstfilmer som kan få masse oppmerksomhet. Så mye kan ikke familien stoppe. Da er det drapsforsøk, og min familie gjør alt de kan for å stoppe familien sin fra å drepe hverandre. Men hvis en faktisk finner ut at han vil gjøre det, så gjør han det. Og han vet hvis jeg får ferten på det, så kommer jeg til å psyke han ut så mentalt at jeg nesten ble voldtatt av en apekatt.

Fuck a sister never would forgive me. I DONT CARE ANYMORE.

I have so many different involvements, and I have to some real checkups on the real people who I am involved with. From there my passion for acting and making my own vids, just because I can. I would.

Let me show you how my movies made by me, looks like.

Easypeasylemonsquezy

Stick to the order

Burn it all up.

Flaks jeg har lesere. 9000 på Instagram lately last 7 days.

Så... ja, det bør jo bli litt fyrverkeri inni det også da. Liksom, jeg venter på deltakere.

Så i mangel av deltakere har jeg involvert Barbie og E type.

Jeg lager chat vet du.

I am so happy and glad for I have my brain.

Thats the only thing people cant really take away from me.

Its always mine.

And its always my choice.

Its always who I am.

Its always how much I love myself etc.


I find a choice, and only 1. Who´s not involved. Thats the only in which the wrong would be in.

Stella Kolstad

Følg meg på Instagram & Pinterest.

Likes

Comments

Jeg er sur på at jeg ikke deltok bedre i konkurransen til Nouw. Sur for at jeg ikke vant. Men det var ekstremt betryggende å se hvem #1 plassen var. Jeg har kapasitet til å gjøre det helt likt, og også gjerne bedre. Jeg ble veldig inspirert av vinneren av konkurransen. Nouw har gjort det enkelt for oss å vinne. Jeg "integrerer" andres løsningers resultat, og tar det til etterretning!

Jeg vant ikke, og jeg hadde blitt ekstremt overrasket hvis jeg hadde vunnet noe, eller kommet på en plass der. Så... Jeg hopper videre fra dette sure emnet, videre inn i "min type blogging".

Noen ettertanker:

Det er ikke bare en kunst å blogge.

Blogging har en niche.

Blogging gjøres best på min måte.

Man kan alltids bli fashionblogger, hvis man ikke gjør det bra innenfor skriving! Og personlig er jeg på vei inn i kategorien skriving. Men tvil ikke. Fortsetter helt sikkert å skrive!

Instagram lately

"Sure vinnere er bare sure når noen har oversett dem i konkurransen".

Stella Kolstad

Følg meg på Instagram & Pinterest.

Likes

Comments

Jeg har egentlig bestemt meg for å ikke bruke koblinger. Jeg sa nei til koblinger. Men jeg innser at jeg uansett bruker koblinger til veldig mye. Jeg har bare ikke brukt noe av tiden min enda på å gå igjennom koblinger jeg faktisk lagrer. Jeg vet at dette er ett område jeg har behov for å sette inn som fast handling. For det er jo positive saker. Jeg bør jo ikke hoppe over det. Så jeg forsøker å kjempe vekk den anelsen som ikke bør stoppe meg når det gjelder det hjelpsomme. Jeg bør jo lagre koblinger, men hvorfor sier jeg nei til det? Jeg vet ikke. Det aner meg at det foreligger ett problem som overskygger koblinger - og forteller meg at det problemet kommer til å påvirke meg på samme måte som at jeg sier nei til koblinger. Slik som familien har påvirket meg. De driver inn feil følelser inn i kroppen min. Jeg sverger, selvom jeg prøver å jobbe imot det som forvirrer meg.

Jeg ville benytte meg av muligheten å minne dere på om å sjekke koblingene mine i venstre meny, for dere som kikker på bloggen min. Den er ganske fullstendig. Den kan inspirere dere til å shoppe litt mer nøyaktig bedre på internett, inspirere dere til å tjene penger på bloggen deres på en enkel måte.

Handle det du vil & vis det på bloggen etterpå med Affiliate links

Jeg innså nettopp at du bør shoppe bevisst. Du bør shoppe det du har ønsket deg lenge. Og forsøke å finne affiliatelinks eller få det med firmaet selv. Jeg har nettopp realisert at det er viktig å handle på rett måte. Når du handler på rett måte på internett, handler du de tingene som gjør det WOW, og så får du en kode som alle dine referanter bruker for å få % på kjøpet.

Begynn med koblingene mine i venstre side, og sjekk ut hvordan du kan tjene penger med blogging og Affiliate links! Du vet, jeg er en jente som gjør det når jeg forstår hvordan jeg skal gjøre det. Det kan jo ikke bare være ett enkelt-tilfelle hvis du skal jobbe med det. Jeg måtte vente på å realisere hvordan jeg skulle gjøre det. Nå har jeg funnet ut av det!

Finally.

Stella Kolstad

Følg meg på Instagram & Pinterest.

Likes

Comments

Nye innlegg

En Random Chat

" Jeg er super excited på å være med i alle sammenhenger jeg ser jeg har lyst å være i. Hello. SFX helt greit... Let´s do it! Jeg har bestem…"

Vinneren av Nouws Challenge er trukket

" Jeg er sur på at jeg ikke deltok bedre i konkurransen til Nouw. Sur for at jeg ikke vant. Men det var ekstremt betryggende å se hvem #1 pl…"

Nyttige Koblinger

" Jeg har egentlig bestemt meg for å ikke bruke koblinger. Jeg sa nei til koblinger. Men jeg innser at jeg uansett bruker koblinger til veld…"