Igår var det P3 guld galan och shit vad priserna gick till rätt personer, iallafall enligt mig. När Lamix började gråta var det gulligaste på hela kvällen och att Jireel blev årets artist var skitbra för det tyckte jag han förtjänade. Det stora priset guldmicken gick till ingen mindre än HOV1. Vad sjukt, det hade inte jag förväntat mig även fast jag blev så glad när de vann. Sen när de höll tal så blev jag riktigt berörd. Det var så fint att de tillägna priset till deras kompis som tyvärr inte finns här idag. Riktigt fint tal iallafall och en riktigt bra gala!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag åker vi hem igen och det känns jättetråkigt. Även fast det kommer bli skönt att komma hem så kommer ja såklart sakna att åka skidor och att umgås med de jag är med. Idag har vi bara åkt skidor och snart ska vi sätta oss i bilen påväg hem igen. Igår badade vi också som jag sa och det var bra bla bla bla. Men det roligaste var när vi sprang barfota i bara badkläder ut och in på resturangen. Vi fick väldigt många dömande blickar men det var ju roligt för oss ändå haha. Aja nu ska jag åka mina sista åk och sen sätta mig i bilen hem. Hoppas ni också haft ett bra jullov<33

Likes

Comments

Det är vår andra dag här i bjursås och vi sitter just nu och äter lunch. Våfflor och soppa såklart, det måste man ju nästan äta när man åker skidor. Annars så är det jättebra backar, inte för mycket folk och fina stugor. Det ända ”negativa” är att det är så extreeeeemt kallt. Det är -8 grader idag och jag fryser så så mycket. Men man glömmer bort det lite när man åker. Annars ska vi inte göra så mycket mer idag, kanske bada lite i poolen som finns i värdshuset ikväll men vi får se om vi orkar. Imorgon är vår sista heldag här och fler bilder kommer nog upp då!

Likes

Comments

Nu är det 2018 och den allra första dagen på året. Jag själv firade nyår med några familjekompisar på deras landställe, vilket var jättetrevligt. Jag har också skrivit klart min bucketlist för det här året, vilket jag brukar göra men jag håller det nästan aldrig haha. Men en grej på listan var att börja blogg. Och den höll jag ju för nu har jag snart skrivit mitt första inlägg. Den ända bakomliggande andledningen till att jag startar bloggen är för att jag vill kunna titta tillbaka på lite hur mitt liv såg ut sen när jag är äldre och förmodligen skratta. 

Aja i år är väll det största som händer att jag börjar nian. Och såklart att jag fyller 15 och får ta moppekort!! Vi får väll hoppas att jag klarar provet men men det är lång tid kvar. Gott nytt år!!

Likes

Comments