Allmänt

Hej fina ni!
Gått ett par dagar sen senast och fortsätter tyvärr med dåliga nyheter. Jag har verkligen fullt upp just nu, sämst anledning jag vet. Jag har jobbat flera dagar i veckan på mina två jobb, plus skola med nationella. Har verkligen ingenting intressant att dela med mig av. Inläggen skulle bara bli likadana osv, tror ni förstår vad jag vill komma till.

Får helt enkelt ta en kort paus, se till att återfå motivationen och komma på banan igen. Hoppas livet är härligt och att ni alla mår bra. Vi ses snart igen. Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Detta är min middag idag. En fräsch sallad och morotsbiffar till det som det kallas. Har länge velat äta bättre, "fräschare" vegan isch. Svårt att bli vegan över natten så tänkte börja käka mer vegetariskt. Se hur det känns lixom. Fortfarande viktigt att få i sig all näring, protein osv så lär få köpa lite vitaminer som B12. Ska läsa på ännu mer, vet ni vad man mer kan äta för att ersätta protein tillexempel?

Likes

Comments

Inköp, Allmänt

Älskar nylanseringen av NYX på Åhléns i Göteborg. Hittade detta älskvärda liquid lipstick. Åt lilagråa hållet, sååå snyggt! Vet ju vart jag kommer spendera min nästa lön någonstans iallafall.

Likes

Comments

Clothing, Allmänt

Denna veckan. Vill inte börja ett inlägg negativt men fy vad jag haft mycket att göra. Inte en enda ledig stund vilket märkts av tydligt här, så ledsen för det. Kan inte bestämma mig om en veckas ledigt från bloggen skulle förbättra eller göra bloggen ännu sämre? Har full förståelse för att folk inte vill läsa liknande inlägg varje dag med enkla mobilbilder på typ en sko. Eller ja.

Ska suga på den karamellen en stund, återkommer självklart till er med ett beslut. Om inte annat borde ni märka hur det blir.

Hittade förövrigt denna skönheten inne på Mango i Göteborg igår. Min plånbok höll inte med mig så får bli ett inköpsmål för framtiden. Vad tycks?

Likes

Comments

Tja igen
Idag har jag haft en sjukt go fredag med en lugn dag i skolan. Sedan blev det ett par avsnitt av " how i met your mother". Sedan bar det av till fogel. Vi hade de riktigt gött med saknade vänner. Sedan var det dags för att dra till strandfors som har fyllt18 år, Stort grattis!
Nu är jag fortfarande hos strandfors och har det gött. Tack för gästbloggandet Stella. Villa även skicka en hälsning till min flickvän Rosanna som jag älskar<3

Likes

Comments