Hej!
Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här på min blogg, här är några bilder från när jag var i Trysil ( jag skrev mer om det i förra inlägget).

Första kvällen var jätte bra, vi kom fram med bilen vid hotellet vid ca klockan 12:50 och vi hyrde sedan skidor och hjälmar efter det.

Vi han åka lite men sedan på kvällen så träffade vi Anna som är min och Alvas kompis som vi åkte med dit, vi gick till baren bredvid receptionen och beställde varsin mojito som vi typ gjorde varje dag.

Jag hade en super bra vecka men när jag kom hem så hade jag två veckors läxor att göra eftersom att jag helt glömde av att plugga när vi var iväg, det var hela 10 läxor med 2 prov och 1 redovisning inblandat.
Vi hade det iallafall jätte kul och jag skulle gärna göra om det.

Kramar - Stella Larsson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så har det varit mycket att göra och det finns mycket kvar, på söndag morgon drar jag och min familj till Trysil så jag måste börja packa vilket jag inte har gjort än.
Jag hade också Geografi prov idag som gick lite sisådär det var vissa frågor som jag inte visste att man skulle ha pluggat på men dock verkar det som att jag har gissat rätt på dem flesta.

Vi har ett problem med skidkläderna till Trysil, jag vill ha nya byxor och ny jacka vilket är behövligt men det finns inga snygga jag var både ute idag och igår på stadium, stadium outlet, xxl, Intersport m.m.

Aja det kommer lösa sig, men min fråga till er är "om det finns ngn bra sportaffär där det finns kvar skidkläder? "eftersom att säsongen är över nu.

Kramar - Stella Larsson

Tröja: h&m Byxor: Ginatricot Mössa: stadium
Skor (favorit) : igo&co Väska: Ginatricot

Likes

Comments

Hej, idag hade jag tänkt att visa min dagens outfit!

Dem kläder jag har på mig är:
Tröja - Zara
Byxor - Ginatricot
Skor - Igi&co
Väska - puccini

Kappan jag hade på mig var den jag köpte i går( mer om det i förra inlägget).

Annars har jag bara varit i skolan och i princip haft det tråkigt, dock så var jag och kollade på min kompis nya kaninungar som dem har köpt ( verkligen så gulliga och lurviga!

Kramar - Stella Larsson

Likes

Comments

Idag har jag vart med mina vänner Smilla och Moa på Kungsmässan, dagen började med att jag åt en simpel frukost som innehöll Paulins müsli med mjölk och till det en is latte!

Sedan när jag var på kungsmässan så köpte jag en kappa som jag har velat ha ett tag som jag köpte på h&m för bara 400 kr, rena kapet!:)
Vi tog en fika på espresso house där jag beställde min personliga favorit frapino choklad och scones med cream cheese.


Nu sitter vi på bussen och är påväg hem till Smilla för att sedan åka bilen hem till mig och ta lite bilder för morgon dagen.


Likes

Comments

Hej!
Detta får bli mitt första inlägg här på bloggen, nu hade tänkt att köra lite fakta om mig...

1. Jag hatar när människor tar kort på mig när jag inte är beredd.
2. Älskar Nygårdskolans tomatsoppa över allt annat.
3. Är extremt ful på morgonen.
4. Shoppa är det bästa som finns.
5. Har nästan alltid på mig jeans (som ni för övrigt ser på bilden).
6. Suger på att inreda mitt rum.
7. Köper alltid kläder i stress så det är oftast alltid något fel på dem när jag kommer hem.

Hoppas ni har en trevlig dag!

Kramar - Stella

Likes

Comments