Heej alla!


Nu var det ju ett bra tag sen jag uppdaterade så alltså var jag inte alls så bra på att uppdatera haha<3
Men nu så tänkte jag iallafall göra det

Jag är uppe i Säfsen med min familj och åker skidor (vi har sportlov just nu). Vi kom hit igår vid klockan 1 ungefär och ska åka hem på söndag eftermiddag. Jag älskar verkligen att åka skidor o så haha!

Men just nu så sitter vi på restaurangen och ska snart gå hem igen till våran stuga.

På måndag börjar iallafall skolan igen och det är ju lite tråkigt, men men. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra nästa vecka förutom att på lördagen och veckan efter är det tävling och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna tävla!! Jag har muskelbristning i mitt högra ben så har inte kunnat dansa på över 1 månad nu & det är jättetråkigt.

Men iallafall nu har jag uppdaterat er om vad som händer o så haha, vi ses i nästa inlägg<333

Likes

Comments

Hej hej allihopa!

Jag tyckte att det verkade kul att blogga & kom på lite spontant nu att jag startar en blogg! Dock så fattar jag typ ingenting hur man gör men det löser sig nog haha.Hoppas det blir rätt nu iallafall!

Om någon inte vet vem jag är så heter jag iallafall Stella, är 13 år och håller på med dans! Framför allt discodans som jag tävlar singel/solo, par/duo och freestyle i!

Den här bloggen kommer nog handla mest om dansen eftersom att det är det jag gör på fritiden men också om kompisar o annat!

Idag har jag inte gjort så mycket eftersom jag har varit hemma från skolan och varit sjuk. Hade feber förut och haft jätteont i halsen och så men men..

Jag hoppas iallafall att ni tycker det är kul att jag har skaffat en blogg, för jag är jääättetaggad och kommer försöka att uppdatera mycket!!
Ses i nästa inlägg elr va men säger haha<333
Här har ni en bild från idag
👇

Likes

Comments