Gränser har en grind som öppnas från insidan

Vill tipsa om en gratis bokserie som finns på nätet. Den handlar om att bli ett bättre du och har många läsvärda argument och punkter samt bra och tänkvärda råd.

Tycker att alla böckerna är väldigt läsvärda ur många olika vinklar så kila in och läs!

När du klickar på någon av länkarna nedan kommer du till en sida som berättar mer om boken. Efter att du har fyllt i din e-postadress får du tillgång till e-boken både i ljud- och textformat.

  • I Självmedkänsla ger författaren Marie en introduktion till begreppet och förklarar varför omtanken om sig själv är det bästa botemedlet för självkritik.
  • Bli vän med din inre kritiker ser författaren Marie som ett komplement och en fördjupning till e-boken Självmedkänsla. Författaren Marie berättar sin egen historia och varvar den med aktuell forskning.
  • Gränser är boken där Författaren Marie har samlat det bästa kring att sätta tydliga gränser utan att förlora sin kärleksfullhet. En perfekt handledning för ”mjukisar” som vill bli bättre på att stå upp för sig själva.
  • I Introvert får du följa författaren Maries egen resa från att skämmas för sitt behov av ensamhet till att omfamna det och därefter göra det bästa möjliga av det.
  • Stabilitet är boken där författaren Marie förklarar hur du uppnår lugn i kroppen, knoppen och känslan. Det finns mycket klokhet i den boken.
  • Slutligen, Växla om, är boken som vänder sig till dig som är trött på att inte komma till din rätt. Den berättar om de sju skiften som du behöver göra för att kunna bli mera du.
Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,

Sådant är så intressant. Just det där då man har stort behov av ensamhet kan bli ett problem. Man ska ju vara på ett visst sätt för att bli accepterad.

nouw.com/madelena
Fnulan ,

Åh vad spännande tips på böcker. Jag behöver alla!

www.fnulan.se
Elina,

Åh vilket roligt tips! Låter som spännande och läsvärda böcker 😊

detkaosvikallarvardag.com
Yasminegill
Yasminegill,

Ååhh ska spanas in, och se vad det är låter intressant.

nouw.com/yasminegill
Mina,

Intressant! Tack för tipset. Bli vän med din egen kritiker känns oerhört spännande att ta del av.

minasvarld.nu
Mirre,

Många bra tips på böcker som kan hjälpa en må bättre

sweetwordsbymirre.com
Michelle
,

Det låter som väldigt bra böcker kanske jag borde läsa el se om det finns på nextstory

Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Men vilka spänaade tipps på böcker tycker jag ska apsolut kika in

nouw.com/amandamalmflod