Fem frågor & svar

11. När skattar du dig själv som lyckligt lottad?.

- Varje ny morgon faktiskt, livet är en dyrbar gåva som man aldrig ska ta för givet, varje ny dag är en vinst och många nya möjligheter som man bör vara tacksam för. Många som inte vaknade i morse..

12. Berätta om något alla borde se.

- Vilken svår fråga, finns ju så sjukt mycket att välja på, känns som om jag just nu inte har något riktigt bra svar, har ju redan berättat om de flesta bra filmer jag sett här i bloggen. Men får väl bli reklam för serien Supernatural som är en av mina favoritserier..15 säsonger med övernaturligt i all möjlig form och alltid nya överraskningar, en avkopplande serie som kan ses flera gånger

13. Tjugondag knut åker (nu) julen ut?

- Har redan kastat ut den för länge sedan, brukar göra det när jag pyntar inför nyår. Tycker inte att det passar med julsaker under nyårsfirandet..

14. Vad behöver du rensa bort?

Saker som stör planeringen, ja, blir mycket sånt i år, vill bli bättre på att inte bli distraherad och slösa viktig tid på oviktiga saker som bara tar ork och energi och inte ger något resultat.

15. Januari kan vara tufft ekonomiskt, ge oss ditt spartips.

Jag brukar köpa julklappar under hela året istället för att köpa dom i sista stund vid jul, det blir därför inte extra dyrt i december och januari blir inte någon fattig månad för min del.

Brukar ni köpa julklappar på andra tider än i december?

* Detta är mina svar på Orsakullans bloggutmaning för 31 dagar i januari 2021.

/(c)Linda Odelmar 2021

Gillar