I flera veckor har jag jagat biståndsbedömaren på lss. Semester semester semester..... Ja min son har inte semester från sina funktionshinder!
Han har flera diagnoser och huvuddiagnosen är autism. Förutom det har han svår ADHD, koordinationsstörning i fin och grovmotoriken. Han har även hörselskada och problem med käkarna och bettet.
Han har sen tidigare beviljats korttidsboende 6dygn i månaden och 18timmar med kontaktperson i månaden. Nu vill han inte vara på korttids längre och därför har vi jagat biståndsbedömaren.
Idag ringde hon. Efter ett par minuter så bokade hon in mig under morgondagen. Jag är ökänd på denna kommun, på både positivt och negativt sätt och dom vet att när jag blir uppretad så är jag inte att leka med. Jag kämpar varje dag för min sons rättigheter. Jag har även börjat hjälpa andra föräldrar. Efter 16år så har man lärt sig hur man ska göra och det delar jag med mig till andra.
Ja i morgon klockan 10.15 måste jag vara pigg för då så ska jag se till att min sons behov blir tillgodosedda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja då var det dags för första inlägget. Vet inte riktigt hur jag ska börja men det löser sig säkert.

Idag är ingen bra dag för mig. Jag ha ont i min mage och har tillbringat den mesta tiden i sängen. Jag har problem med tarmfickor och har ofta fått inflammation. Det ger mig kraftig smärta och det enda som hjälper mig att genomleva det, är musik.

Jag har lärt mig hur jag ska koppla bort smärttopparna. En favoritorkester är Martinez. Goa sångerskan Sandras röst får mig att orka kämpa.

Ja idag har varit en sån dag när jag legat och blundat med musiken. Nu efter ca 6timmar verkar det börja lätta.

Nu ska jag börja med mat, för hur dålig man än är så behöver jag, maken och barnen mat. Det är inte makens starka sida utan han brukar välja disken efteråt. Ikväll blir en lugn kväll med återhämtning och koll i almenackan inför semestern :-)!

Likes

Comments