Nu är det September det går fort nu tycker jag och det är ju tre månader kvar sedan är det December och då kommer vintern som inte är så kul 😝, förlåt för att jag inte skrivit så mycket och uppdaterat här förlåt men har mycket jobb för jobbar tre dagar i veckan rider en gång i veckan och kanske ska rida en gång till i veckan så har haft mycket att göra plus måste tänka lite och kanske göra några val men man får se vad som händer.

Förlåt mig verkligen men hoppas att ni läser ändå och att ni kollar när det kommer nytt men hoppas att ni mår bra idag och ta hand om er puss o kram 💐 💐 💐

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hejsan allihopa nu vet jag inte vad man ska göra helt ärligt nu är allt upp och ner och är ännu mer stressad än vad jag var förut och nu vill jag inte mer, jag jobbar mycket men ändå känns det som att allting bara går åt ett annat håll., vad ska man göra är frågan? Jag måste väl sätt mig ner och planera vad och hur man ska göra i livet, just nu är det mycket med jobb och sådant men man får ta en dag i taget och se vart man landar.


Jag tänker varje dag vad man ska göra men verkar inte få fram något vettigt resultat för verkar som att jag står och stampar på samma ställe och tankarna bara snurrar runt och man blir bara tokigt på vad som ska hända och vad man ska göra. Livet går ju en väg och man får ju göra val i livet, man kan bara hoppas att det kanske blir bättre men är stressad känner mig stressad m.m,

Men hoppas att ni mår bra och har haft en bra fredag och har det fortfarande
puss o kram


Likes

Comments

Hej allihopa hoppas ni mår bra jag vill be om ursäkt för dålig uppdatering jag ber verkligen om ursäkt, det är mycket att tänka på nu och känner mig stressad ofta. men ville bara be om ursäkt för dålig uppdatering hoppas ni förstår och forsätter läsa när det kommer upp annars för övrigt så mår jag väl sådär.

Men ska väl snart sova ska jobba imorogn hoppas ni sover gott och tar hand om er puss o kram 💐 💐 💐

Likes

Comments

Denna veckan har varit stressigt och jobbigt för mig psykiskt vet inte varför men vet inte vad jag ska göra med allt i livet, har liksom jobb och sådant och blir bara mer och mer vet inte vad man ska göra alls.

Jag vet ingenting plus känns som jag harmycket runtomkring mig som jag måste tänka på men måste man släppa något och i såfall vadå? jobb eller?

Hoppas ni mår bättre i allafall puss o kram på er allihopa 💐💐💐💐

Likes

Comments

Nu har man jobbat och är helt slut, det känns väl ändå bra och ok visst jag tänker väldigt mycket på en massa saker som jag fortfarande inte vet vad jag ska göra åt men jag får väl tänkaen sak och ta en dag i taget men det känns som att jag tappar taget om det mesta och vet snart inte mer. Jag mår inte så bra i mitt psyke men vad ska man göra tackar för stödet.

Hoppas ni mår bra ändå och ta hand om er
puss o kram 💐 💐 💐 💐

Likes

Comments


​Natten är inne och nu funderar man på om man ska lägga sig men det känns som att man har så mycket att göra och att man ska hinna med alltihopa också, idag har jag ridit sista dagen på en kurs som jag gick i stallet har varit väldigt mysigt och roligt faktiskt har lärt mig mycket vad man ska tänka på och sådant. Mina tankar då ja dom är ju lite överallt jag vet inte riktigt vad exakt jag tänker på men mår ibland bra ibland lite sämre och vet inte vad man ska göra åt det faktiskt får väl ta en dag i taget.

Men tänkte bara skriva ett litet inlägg, jag hoppas ni kollar på mina youtube kanaler jag kan lägga länk igen så man kan gå in och kolla hade varit snällt om ni kollar, gillar och kanske prenumenera om ni vill bara annars får jag tacka att ni läser mina blogg inlägg och hoppas ni fortsätter med det så får ni väl sova så gott allihopa.

https://www.youtube.com/channel/UCqPnPVJaZavxhO5_YydhRjg/videos (en youtubekanal)

https://www.youtube.com/channel/UCwBISyVWsgCwyytHPameAkQ (den andra)

​Puss o kram på er

Likes

Comments

Hejsan allihopa idag är en dag som jag bara tänker vad ska man göra ? Jag känner mig stressad och alltihopa men vet inte för vad egentligen. Jag försöker ta en dag i taget men det känns som det är svårt att kämpa men är glad att jag kommit en bit med pengarna och hoppas att det ska gå framåt.

Mina tankar snurrar runt i huvudet på mig och vet inte riktigt vad man ska tänka eller göra men är glad att jag är i stallet det är visserligen sista dagen på ridning idag känns tråkigt men rider ju nästa vecka ändå.

Hoppas ni annars har det bra och att ni får en underbar fredag 😀

Puss o kram 💐 💐 💐

Likes

Comments

Nu sitter man och kollarvädret som är mörkt och tänker på livet vad som ska hända framöver och om man kommer komma någonstans, på väg till banken och ska fixa konto till mig. Men man tänker mycket på vad som ska hända i ens liv jag vet inte hur det kommer bli jag hoppas bara väl att det kan bli bra i slutet, det tar ju tid att ordna upp sitt liv ibland.

Men jag har haft panikångest m.m. och inte mått bra i mitt psykejag försöker varje dag att vara positiv men ibland rasar det, känns bra att kunna vara i stallet lite för att slappna av och det känns skönt. Men känns också som att jag är fastlåst men vet inte i vad om det är mig själv eller så.

Men tack för att ni läser mina inlägg hoppas ni tycker om dom och fortsätter läsa, detta var lite tankar för mig om livet. Puss o kram 💐 💐 💐

Likes

Comments


​Hejsan allihopa denna onsdag hoppas att ni mår bra, jag har precis varit och handlat så nu ska jag bara ta det lugnt tills man ska laga mat sedan ikväll.  Så just nu gör jag inte mycket alls men hoppas att eran dag kanske börjat bättre, jag ska till stallet ikväll och rida så får hoppas att det går bra.

https://www.youtube.com/channel/UCqPnPVJaZavxhO5_YydhRjg/videos här är en länk till min youtube kanal och mina videos om ni vill kolla på det också.

Men hoppas ni får en fortsatt underbar onsdag och ta hand om er puss o kram

Likes

Comments

​Hello nu är man hemma och tar det lugnt är trött och helt slut men ingen träningsvärk än men det kommer väl haha 😃​, ​nu blir det nog bara slappna av och sedan får man väl se. 

Men men vad ska man göra, vet liksom inte vad man ska göra för vlogg på youtube heller förresten kan lägga länk så kan ni in och kolla där med. 

​Men hoppas ni mår bra och sover gott sedan inatt haha puss o kram🌸🌸🌸🌸

Länk till min youtubekanal: https://m.youtube.com/my_videos ​så kan ni kolla om ni vill se också. 

Likes

Comments