Heeeyyy Låt rubriken tala för sig själv, yaaa I'm back! Efter att ha haft en tuff sommar med en hel del förändringar i mitt liv är jag nu tillbaka på fötter igen. Jag har haft en del bloggar tidigare först med Becka och sedan själv men det har väl inte funkat så bra eftersom jag har varit så dålig på att uppdatera. Menmen nu är jag här iallafall men den här gången tillsammans med Lina!

Vem är Lina? Lina är min gäri hela vägen, min andra halva, min partner in crime, min side kick to dirty deeds. Vi är systrar som håller ihop i vått och torrt. Var hon än befinner sig, är jag inte långt efter. Vi kör tillsammans hela vägen. Aldrig har vi varit osams. Ibland kan det hända att vi inte pratar/träffas på flera dagar för vi båda har jobb och grejer att sköta men det förändrar inte saken, vi vet var vi har varandra. Vi har delat en hel del galna stunder tillsammans som man aldrig kommer glömma. haha om ni bara visste uff den här tjejen är galen. MEn men här kommer ni iallafall få veta lite mer om våra liv.


Ni som känner mig, ni vet och ni som inte vet kan fortsätta undra... haha ne men för er som inte känner mig så heter jag Stefannia, 19 år gammal och är colombian. Hur jag är som person får ni väl se själv med tiden men jag är glad och snäll haha. Jag är en person med ambitioner och gör allt för att lyckas. Det jag mest älskar är min familj, lever för dem. Sena sommarkvällar, kalla drinkar och människor man älskar runt omkring sig är det bästa. Dansgolvet är min bästavän, det är en sån grej som är typisk för oss latinos. (Dock har det inte blivit mkt av det i sommar eftersom jag jobbat som en åsna dagar och nätter)

Nu ligger jag iallafall på sängen och tittar på Paradise Hotel, skrev med Lina och bad henne skicka bilder så att jag kunde lägga upp på bloggen men åsnan verkar ha somnat, så dom får ni senare. Imorgon fyller min mami år, så var ute och köpte en fin present till henne idag och imorgon ska jag kliva upp tidigt och köpa en blombukett till min drottning.

Godnatt habibis!

//Steffi


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen första lediga helgen på länge! Så otroligt skönt! Hade nästan glömt hur det känns att vara ledig och ha sovmorgon.

På fredag efter jobbet gick jag hem till Carro. Världens finaste tjej hade köpt vin och annat gott! Så vi tog några glas och satt och prata. Hon har varit i Barcelona på semester så nu var det dags för en reunion!
På lördag sov jag typ hela dagen och på kvällen blev det utgång.
Söndag blev en Netflix and chill day.

Så nu är jag laddad inför veckan. Ny vecka, nya möjligheter! Vaknade lite väl tidigt idag men den som kämpar får Guds hjälp så nu ska jag fixa mig och gå ut och äga den här dagen! Ha en bra vecka allihopa och kom ihåg; varje dag är en välsignelse.

Steffi

Likes

Comments

Heluuuuw, vet inte hur jag ska börja, aldrig skrivit på en blogg förut LOL.

Aiight det är jag som är Lina aka Linolitoo aka Lino aka Mrs steal your man, okey drev om de sista don't freak out.

Är det ens någon som läser detta? (skulle passat med en skrattgubbe just nu) iaf om någon gör det shoutout to you guys! Nejmen jag och min gäri Steffi kommer skriva om intressanna saker just watch and see, hoppas ni gillar min svengelska btw, snackar typ 4 språk sammtidigt ni vet det blir som en milkshake mix men ingen klagar så i aint trippin.

  1. Ska nog hålla denna text kort och avsluta med en låt, peace and love.

Likes

Comments