Att inte ge upp att blicka framåt att slita sitt arsle av sig..kommer det ge resultat? Jag jobbar på 3 ställen för 3 olika personer
1. Ingaröhallen
2.ridskolan
3. För Ann Liwing
Det är kul ibland, vissa dagar bättre än andra, idag är en sån bra dag för mig! Jag jobbar 10 timmar i Ingaröhallen sen ska jag åka till min egna häst och pyssla om henne! Idag så har flickorna Anns hästar lite skönt faktiskt men ändå känns det konstigt att inte åka dit och fixa och trixa! Jag har egentligen massa saker att skriva om men nu är min rast slut haha!
Ta hand om er alla💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har haft en känsla i kroppen där det känns som jag aldrig kommer lyckas och bara undrar vad jag håller på med? Varför försöker jag ens?
När jag får dom tankarna så börjar jag driva mig själv till positiva tankar! Tillexempel att jag har lyckats nästan ensam inte helt ensam med lite hjälp från andra att uppfostra en unghäst och jag har aldrig hållit på med unghästar innan! Och jag börjar sätta mål för mig själv att jag fan ska lyckas komma in på flyinge jag ska fasiken lyckas komma till lite högre klasser inom ridning! Jag ska lyckas! Med det drivet och hjälp från mina vänner så känns inget omöjligt! Och jag vet att jag inte är den enda som tänker så! Men alla måste se sig själva och sätta sina mål även fast du känner dig osäker och dålig någon dag! Men vet du det är 1 dag av hela ditt liv!
Ta hand om er och glöm inte att vara snälla mot varandra där ute❤️

Likes

Comments

Idag kommer det bli en tuff men lärorik dag! Först måste jag åka till Gustavsbergs stall där jag jobbar och där jag hjälper Ann! Sen blir det att åka till Nacka för att ta hand om min egna häst! Jag har henne 1 gång i veckan för hon är på uthyrning!
Men men det är bara att kämpa, hoppas jag kommer hem innan 19 ikväll haha!

Likes

Comments

Hej, jag har inte haft någon blogg sen jag var 14 år haha!
Men mitt namn är Tricia och jag är 21 år! Denna blogg kommer bestå utav mina mål och drömmar inom ridsporten! Jag kommer inte blogga för att få status utan jag kommer blogga för att se förändring med mig själv och ridningen!
Just nu så hjälper jag Ann Liwing samt hennes dotter med deras hästar! Så i sommar är planen att jag ska vara Ellinors hästskötare! Spännande! Och jag hoppas jag kommer in på Flyinge i höst då jag ska söka in nu i Mars! Det kommer hända mycket i denna blogg!
Kram❤️

Likes

Comments