Hej där! Jag har haft stora problem det senaste att ladda upp videoklipp på min kanal. Det är därför bloggen varit så inaktiv. Väldigt kul Och förvånande ändå att det är så många som varit inne och läst ändå. Sånt gör mig glad :)!
Känns som att jag försökt i evigheter att lösa detta problem och idag kom jag äntligen på varför det inte fungerat som jag ville! Så nu blir det fart på bloggen igen! :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag tror minsann vi hittat en kandidat till vad som kan komma att bli Frowdis sommarflirt :D Det tog ett bra tag innan de ens ville vara i närheten av varandra men nu leker o busar de som två kattungar. Frowdi har hunnit fylla 10 månader och den andra katten Cilla är en ragdoll på snart 5 månader :)


Likes

Comments

Heeej! Frowdi upphör aldrig att överraska nog med gånger alltså haha :P Så knasig katt.. För övrigt är det mycket att stå i just nu! Har inte riktigt tid för bloggen samtidigt så då blir det tyvärr inte så många inlägg :/ Kommer att vara betydligt mer aktiv under sommaren. De finns stora planer på att utveckla bloggen till att innefatta mkt mer inom träning och personlig utveckling. Kommer rasslar in nya inlägg dagligen. Så är det något du gillar så ha tålamod!! :)


Likes

Comments

På begäran: En video på hur det låter när man kommer hem. Någon blir väldigt glaaad iallafall ^^ Riktigt stor ekorresvans har han haha. Hur som helst! Sorry för kass uppdatering senaste 2v men haft upp över öronen med PT utbildningen. 4 st delprov där man måste ha minst 85% på var och ett av dem. Pluggat den tidig morgon till midnatt nästan dagligen. Nu är iallafall samtliga moment avklarade och jag får resultat inom 2 veckor. Pirrigt men magkänslan säger mig att jag klarade det :)


Likes

Comments

Idag lördag är dag 6 på Personlig Tränare kursen! Jag är uppe med tuppen och pluggar förberedande inför dagen. Det är verkligen en otroligt intensiv utbildning så det finns inte tid över till mycket annat. Tur att Frowdi tar hänsyn till det menar jag ;)


Likes

Comments

400gram vit fisk. 150gram broccoli. 1 glas sockerfri saft och en bra klick kalorifri sås. Dvs cirka 65g proteiner 3g kolhydrater och 0 gram fett. Helt klart en godkänd och mättande deffmåltid! Visst är det lite småtråkigt och innehållslöst. Men å andra sidan - om du inte planerar och äter enligt dina mål, så förvänta dig inte att du kommer nå dem. Såsen som jag fick hem idag på posten var faktiskt över förväntan. Den innehåller Noll fett. Noll kolhydrater. Noll fett. Noll kalorier. Glutenfri och kolesterolfri. Bon apetit!

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska börja. Men för tillfället är jag så äckligt busy. Läser till Personlig tränare och ägnar varje sekund av min vakna tid till att ta in information och lära mig så mycket det bara går. Därför är jag ganska inaktiv på sociala medier osv. Även med att lägga upp klipp på Frowdi som ni kanske märkt men det kommer förhoppningsvis ett ikväll :) Ta det inte personligt om jag svarar segt eller inte alls. Det kommer att bli bättre i maj månad, just nu är det fullt fokus på utbildningen som gäller! Men jag lever fortfarande och mår bättre än någonsin för er som undrar 😃👍 Att läsa en PT utbildning medan du går på kaloriunderskott om ca 1000kcal om dagen är ingen lätt grej. Det är som att skära bort cirka hälften av din kost. Många gånger vill jag bara ge upp. Men då påminner jag mig själv om varför jag gör det och vad mitt mål är. Vågen visar just nu - 3,5kg efter 6veckor. Jag planerar att tappa ytterliggare 7-8kg till midsommar med samma strikta kostschema. Nu börjar snart dag 4. Fruktansvärt bra lärare och utbildning! Bloggen kommer framöver att innehålla betydligt mycket mer träningstips, coachning och personlig utveckling så gillar ni det så fortsätta gärna följa mig :)

Likes

Comments

Stör du - så dör du! ;)
Här e vi minsann lite kinkiga när vi solar ^^
Då vill man gärna ligga ifred o njuta av värmen.


Likes

Comments

Lilla prinsen är ute på sin andra vårpromenad. Väldigt mycket nytt fortfarande så han är ganska rädd av sig men det går absolut framåt! :) Ser ut som en liten iller blandat med ekorre haha. Tycker era katter om att gå ut ibland?


Likes

Comments

Här ser ni lilla Frowdi in action när han är på redigt bushumör o man har trissat upp honom rejält! :D Riktiga lejonhopp gör han! Farlig som få ;)


Likes

Comments