Instagram stefanieavalosInstagram stefanieavalosInstagram stefanieavalosInstagram stefanieavalosInstagram stefanieavalosInstagram stefanieavalos

Ont i hela kroppen

Tjena, hoppas att allt är bra med er. Själv så ligger jag i sängen och är halvdöd efter dagens aktiviteter. Följde med en av mina gubbar till Funkafajten i Tullakrok och efter att ha puttat omkring honom med en rullstol som fastnade överallt så är jag lagom trött i kroppen. Tror även att jag vrickat min handled då det gör något djävulskt ont när jag försöker använda den, ouch. Förutom det och att vädret var helkasst så var det mysigt att vara ute i några timmar. När jag kom hem så gick jag först på en promenad med Woola och sen så råkade jag somna i sängen i ca 1 och en halvtimme. Det är sällan jag brukar ta en powernap men idag behövdes det och även om det var skönt så hjälpte det inte mot värken i kroppen tyvärr.

I helgen så var det Vegovision i Malmö och jag är så glad över att jag kunde åka dit med mina föräldrar. Fick smaka på en massa gott, köpa roliga saker och lära mig ännu mer om veganism än vad jag redan visste. Mina föräldrar tyckte även att det var intressant och blev förvånade över hur mycket som hör till vardagen inte är djurvänligt (som t ex. ljus) och hur mycket intressanta produkter som vi veganer kan äta. En väldigt lyckad dag, men det slutade inte där för knappt en timme efter jag kommit hem så skulle jag iväg med Bride Tribe och kolla vigselplatsen och lokalen för att planera lite detaljer och dekorationer. Nu känns det äntligen lite klarare i huvudet när det kommer till dekorationen och snart så har alla gästen svarat på O.S.A, änsålänge så kommer alla vi bjudit!

I söndags så var det först DnD och jag tror inte vi skrattat så här mycket på länge under en session. Kortfattat så råkade ett par lådor som innehöll hallucinerande droger fatta eld och våra karaktärer blev höga som hus. Vi var mitt i en combat också vilket gjorde allt 100 gånger intressantare. Efter sessionen så lämnade vi av Woola hemma för att gå på bio. Vi fick äntligen se Avengers Endgame och jag grät så himla mycket på bion. Gillade aldrig superhjältefilmer innan men under de två senaste åren har det växt på mig så jag är glad att jag kunde ta del av Avengers sista (??) film tillsammans. Fullspäckad helg och även om jag inte fick mycket vila så var det värt det, man får ju passa på när man är ledig.

#vegovision #bridetobe #DnD

/Stefanie Gutenfelt?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229