Var med Simon och Jj idag för idag fick äntligen JJ sitt körkort!! Vi åkte till donken och sedan på en liten roadtrip till en utkiksplats i Kungälv, så fint där! Resten av kvällen ska jag bara kolla serier, har varit så himla trött det se senaste..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Gissa vilka som bokat Kos i maj!!! Äntligen tog vi tag i att boka en resa innan studenten och det blev till Kos i Grekland. Tanken från början var att vi skulle dra till Barcelona i några dagar, men vi hittade ett grymt erbjudande till Kos i en vecka och bokade direkt. Känns så himla kul att ha så mycket att längta till nu i vår/sommar, längtar ihjäl mig!

Likes

Comments

Har inte vilat alls i helgen, verkligen gjort så mycket. Har inte hunnit blogga eftersom jag bara velat "leva ut" helgen, tyvärr.. Här är dock några enstaka bilder från en del av lördag och en del av söndagen så det inte blir något inlägg alls om helgen.

Likes

Comments

Idag fick vi äntligen våra studentmössor!!! Alla blev så glada och det känns så orimligt att det bara är 125 dagar kvar!? Jag, Michan, Pau och Medz bestämde oss väldigt spontant för att dricka ett glas champange för att fira. Kändes väldigt fint att bara få sitta där och prata om studenten och allt annat kring livet, så himla glad att jag har fina vänner som dem.

Likes

Comments

Att vara ledig varje onsdag kan vara något av det bästa som finns. Det är som att ha en mini-helg i mitt i veckan. Att bara få umgås med mig själv en gång i veckan är så välbehövligt, bara få gjort saker för mig själv minst en gång i veckan. Känns inte som jag hinner vila ut lika mycket nu för tiden eftersom jag försöker vara aktiv ständigt och stressar rätt mycket, men har automatiskt gjort onsdagen till en mys dag nu. Det senaste har jag mest använt mina onsdagar till att gymma, plugga och kolla serier, vilket är typ det skönaste. Tack och lov för Donner-onsdagar!

Likes

Comments

I fredags var jag och shoppade och blev helt upp i varv när jag hitta denna söta skinnjacka på Zaras rea. Fick den för endast 139kr(!!!). Blev helt kär i modellen, färgen och skinnet jackan är gjord av. Lätt bästa fyndet på länge!

Likes

Comments