Hallå,

Nu ska vi komma in på ett av mina favoritämnen - smink. Något som ofta förvånar många då jag oftast väljer att ha en ganska naturlig look. Absolut är jag en av dem som även använder smink för att uttrycka mig men majoriteten av tiden är det mer för att dölja vissa detaljer.

Tidigare har jag använt mig av Body Shops puder då jag helst undviker djurtestat smink i hopp om att de andra företagen ska se att det också kan löna sig. Den produkten gjorde inte alls vad jag ville, att den skulle dra bort fokus från vissa detaljer i ansiktet men jag fortsatte använda den i flera år. I våras fick jag veta att den innehåller mikroplaster som dödar djurlivet och där försvann hela anledningen för mig varför jag köper produkten för jag ville vara snäll mot alla som vi delar planeten med.
Nu bestämde jag mig för att testa en produkt som det pratats om så länge, nämligen mac studio fix. Och jag är såld!
Den dolde rodnader m.m riktigt bra och ger den där naturliga känslan som jag älskar. Det är så svårt att hitta ett puder som funkar så bra eftersom jag inte har något foundation under men nu hittade jag rätt, det tog bara väldigt lång tid att testa den.


Likes

Comments

Det börjar bli dags att trotsa kylan med sommar i själen! Och det säger jag, som är lika frussen som min farmor, haha. Jag må älska vintern och alla dess mysiga stunder men nu får det banne mig vara nog, maj är sommarens månad! Månaden när sommaren kommer krypandes och alla härliga pirr i magen som kommer med det.

Ut i den lilla värmen vi fått (med glassen i handen) och resten får våran livliga fantasi stå för.

Likes

Comments