Header

Tjohooo, nu är jag 18 år! Äntligen får jag köpa cigg själv, gå på krogen lagligt och andra roliga saker!
Jag har haft en superbra födelsedag, fått massa smink, en klänning, presentkort på Tungpiercing, tatuering, utlandsresa, redbull och pengar. Underbart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Det spelar ingen roll vad du gjort, vad du säger, hur ledsen du är, dom kommer bara komma ihåg misstagen du gjorde. Dom kommer inte kolla på dina framsteg, dom kommer inte bry sig om vad du vill, för ett misstag är allt som krävs för att du ska bli en hamster i en bur,
Jag tänker inte leva såhär. Jag tänker inte acceptera att jag inte har något att säga till om när det ändå är mitt liv det handlar om.
Dina framsteg har ingen betydelse om du tar ett steg tillbaka.
Jag ångrar det, men d har ingen betydelse, för jag gjorde det. Eller hur?
Jag skrek efter hjälp. Min typ av hjälp, inte statens jävla skitsnack. Jag ger upp. Kommer aldrig få den hjälp jag behöver. Kommer aldrig att bli bättre, har ingen framtid, d ingen mening.

Likes

Comments

Jag ska upp halv tio.
Kl 11 har jag mitt sista Hap-möte.
Den här dagen har varit speciell, jag har skiftat humör så ofta att det är läskigt. Jag har gråtit och skrattat, ibland samtidigt. Jag hatar att somna med ångest i bröstet, jag vet att imorgon kommer inte vara en bra dag. Fine att man kommer tjäna cash men vafan gör det i såna här lägen? Känner bara fuck dehär, fuck dedär, fuck allt

Likes

Comments

Förlåt älskade familj, älskade vänner, men jag vill inte prata med er. Jag vill inte prata med någon. Jag vill inte göra något, jag vill inte vara social alls.
Jag gör löften jag inte kan hålla, jag säger att vi ska ses, att jag hör av mig senare men sanningen är att jag kommer inte dyka upp, jag kommer inte höra av mig. Förlåt för det. Jag vill bara ligga i min säng. Jag vill bara sova, jag vill inte prata, jag vill inte vara med någon.
Jag mår jätte jävla dåligt, fysiskt och psykiskt.
Varje gång jag anstränger mig minsta lilla så gör det jätte ont i mitt huvud, jag känner mitt hjärta slå hårt och oregelbundet, jag ser glitter, jag har ont i hela kroppen, varför? Jag vet inte.
Mitt psyke klarar inte mer. Jag har blivit weak as fuck.
Jag är inte intresserad av något.
Det ända som gör mig glad är när min pojkvän ringer, men så fort jag hör hans röst så bryter jag igen, jag orkar inte, jag vill inte finnas just nu.
Jag vill bara må bra igen. Jag kommer må bra igen snart, men tills dess, förlåt. Det är inget personligt mot någon, det tar bara mer tid än jag trodde

Likes

Comments

Längtar så tills allt är över, tills min baby får komma hem.
Tills vi får leva tillsammans, tills vi är synkade när vi borstar tänderna varje kväll, tills jag får kyssa honom godmorgon igen.
Längtar till den dagen vi ligger här i sängen tätt intill varandra avklädda och pratar om våra hemligheter.
Längtar tills jag får känna hans hand i min, tills vi kan sitta uppe hela natten med armarna runt varandra och käka cocopops klockan 4 på morgonen.
Jag längtar tills min älskade pojkvän kan komma hem så jag kan berätta hur mycket jag älskar honom.

Jag ger mitt hjärta rakt ut till honom för det är så mycket jag litar på han.
Jag lovade mig själv att aldrig göra en person till hela min värld igen men fuck dedär.
För dig baby ska jag vara bra, jag ska göra allt, jag ska aldrig någonsin ge upp. Du får mig vilja fortsätta kämpa, du får mig att le när jag gråter, du gör mig hel. Spelar ingen roll vad dom händer, det är du och jag.
Vad jag bryr mig om är att du kommer nära mig, att jag får smeka din kind och kyssa dig. Jag längtar tills jag kan säga att vi klarade det, vi klarar allt. Ibland bara vet jag saker och jag vet att jag är din.

Likes

Comments