Var idag iväg och fixade lite, tog även massa kort på hunden och mötte även på en rovfågel! så nu får ni se lite bilder. Sen vill jag bara säga att om det är någon i närheten av mig så finns jag som fotograf då jag vill ta kort på fler djur än mina egna. Så det är bara att höra av sig! Kommer även börja med en ny märkning på mina bilder och den märkningen kommer ni se på mina bilder nu! hoppas ni gillar dom!Likes

Comments

Förra veckan var jag ute med alla djuren på baksidan. Katten, hunden och kaninen, vart tyvärr inga bilder på kaninen. Men var även en Duva och hälsade på så här är 4 bilder från den dagen! Lägger upp dem lite sent för har haft så sjukt mycket att göra i skolan.


Likes

Comments

Var på Furuviks parken igår med mamma och Jocke. Hade en helt underbar dag och vann en stor kexchocklad. Var 36 stycken i, haha nu får jag äta kexchoklad i några dagar! hoppas ni gillar bilderna och kommentera gärna!
  

Likes

Comments

Var på skansen igår med min älskade familj, fick åka rullstol pågrund av att jag gjort illa foten och aldrig skulle klarat av att gå runt hela dagen. Men bilder blev det ialla fall så ni ska få se några nu! :) 


Likes

Comments

Idag var jag på Akalla 4h gård och tog lite kort, första gången jag är där utan att sköta om djuren, men det var trevligt och kul att få ta lite kort, hoppas ni gillar dem! 


Likes

Comments

Är just nu i Mariestad. Vi har idag åkt runt och kollat lite och vi hittade mycket roligt att ta kort på. Nu ska ni få se några av mina favorit bilder från dagen, kommentera gärna vad ni tycker om dem och vad jag kan förbättra. hoppas ni gillar bilderna!


Likes

Comments

Fixade bakgrund och sedan försökte jag mig på att ta kort på Kaninen och sen katten.. Dem har verkligen egna viljor, ingen av dem vill sitta still, men lyckades ändå få några bra kort! här får ni se några alla fall.Likes

Comments