Som I kan se på overskriften skal jeg nu fortælle om hvordan jeg var heldig, da jeg boede i Spanien.

Det var d. 26 december 2016, og det havde egentlig været en rolig dag, efter en vild bytur 1. jule dag. Altså en stille dag, lå på sofaen, ren afslapning på det højeste niveau tømmermænd!!

Men ja, vi havde lige fået en pizza, og så havde vi lyst til at lave nogle Chili Chese Tops, for det er jo virkelig ren tømmermænds fråd - Det skal siges at de ikke findes på McD i Fuengirola. Så dem kan man jo selv lave, ved at købe chedder ost, rive det, skære jalapenos i små stykker, og så klemme det sammen, og så putte det i æg, rast, så æg igen og rasp igen og derefter ligge det i friture.

Så det lavede vi jo, så gik vi ind i stuen og ville finde en film - 2 minutter efter var der klart lys udefra køknet, så vi rendte jo hurtigt derud, olien var knap nok sat over. Men den brændte sgu. Som de 3 tumoer vi så engang var panikker vi jo. Jeg får så en klar tanke om at det skal væk fra blusset. og at blusset så skal slukkes, så det går jeg hurtigt i gang med. Så lige da jeg er ved at være færdig med det, har en af dem jeg er sammen med fundet en skål og fyldt vand i... JA DET ER F*CKING VOLD DUMT, meeeen... jeg må være ærlig og beskytte vedkommende. Jeg havde samme tanke og jeg havde sagt at de skulle finde noget at slukke det med.

Der blev jo så hældt vand udover det, og med et pludseligt blik, så var der en kæmpe brænd eksplosion, og så endte jeg med at blive fanget i hjørnet af køknet. Omgivet af flammer, heldigt der var en dør lige ved mig, som jeg halvt nåede ud af. Ellers havde det endt meget værre.. Havde nemlig adidas træningsbukser på - de kunne jo være smeltet fast til huden, hvis de var blevet ramt.

Godt råd til jer venner, BRÆNDENDE OLIE OG VAND ER EN EKSTREMT DÅRLIG KOMBINATION!!!!

Jeg sværger den eksplosion, jeg følte at jeg var med i en James Bond film, en af dem hvor han har haft en mission i en bygning, og den så eksplodere, mens han hopper ud fra 20. sal! Gal en oplevelse, men jeg skal godt nok aldrig prøve det shit igen, det var en ''once in a life time'' psyko ting!

Billedet er min hånd efter en uge, og den ser under de omstændigheder der var - rigtig rigtig pæn ud!! Jeg var nemlig heldig med at oliens varme ikke havde gravet længere ind i min hud. For det er hvad brænndende olie gør, det graver sig ind i huden og kan lave dybe spor. Lige der nedenfor pegefingeren, ved tommeltotten. Det er der det er værst, så jeg slap med skrammerne, kan man vel sige.

Dog har forløbet siden været en rigtig ufed fornøjelse, med psykolog forløb, fordi jeg fik erklæret panisk angst.. men det er meget bedre nu, end hvad det har været. Dog er det en kamp stadig at skulle lave mad, fordi jeg er blevet bange for olie - men nu kan jeg i det mindste stå ved en pande igen.

Det skal siges at jeg nu er okay igen, næsten - jeg fungerer da? Det er vel altid en god ting.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I tell my friends everyday, that I still miss you and forever will. You are my most tenderest thing here in life. I know you were old, and I knew it would happen, sadly. How is it possible to love something, or someone so badly, that it hurts more then any single little thing? It's hard letting go, but you had to go to heaven.

I was lucky that, I held you to sleep, baby brother.. The tears started trickling down my cheeks, until they landed on your beautiful face. My heart died for a moment, it was like getting stabbed. It hurted me, and now when you are gone, I cry myself to sleep. I can't handle that you aren't here anymore.

This have changed me, I need to tell about my thoughts, let them out, forgive you and keep moving, like nothing is gonna stop me. Death is a part of life, life is a game. Play the game with a strategy, do you best to achieve what you want, make it there with a smile and move on to your next achievement until you hit your goal.

Trust me, I've never been this poetic...

Now I sit here typing, This is a new start, and you are almost my diary. I like typing, even tho this was a sad story about my baby brother, best friend and lovely dog, Cato. It released around my heart.


I wish you all good

Søren Stausholm

Likes

Comments