Hei

Jeg beklager for at jeg ikke skriver så mye her på bloggen. Litt av grunnene til dette er at jeg ikke har noe å skrive om. Jeg orker ikke å skrive bare for å skrive. Jeg vil heller skrive om noe som jeg kan skrive og vil skrive om. Litt av grunnen til at jeg startet denne bloggen er for at foreldrene mine kan lese litt mer om hva som skjer neste år når jeg er på folkehøyskole.. Jeg vet jeg kan ringe og sende dem meldinger, men da kommer jeg ikke til å forklare så mye om hva som har skjedd og hva jeg har gjort de dagene.

En annen grunn er at jeg kan samle minner om folkehøyskole året mitt. Ja klart jeg skal ta bilder og kose meg masse. Skal også synge til jeg ikke kan noe mer, men jeg vil også dele mine opplevelser med de som vil lese om dem.

 Jeg kommer ikke til å være så flink til å skrive innlegg her, men jeg skal prøve mitt beste til å skrive litt jevnere og mer når jeg har mer å skrive om. 

Det som er rart er at jeg har aldri sett på meg selv som en som skriver en blogg, men det er en fin måte å få ut det jeg tenker på og hva jeg har opplevd. 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Vel i det forrige innlegget så fikk dere vite litt generell info om meg. Nå tenkte jeg at dere skulle få vite enda mer enn meg fordi jeg har lyst til at dere blir kjent med meg gjennom bloggen min.

Jeg liker å ta bilder. Det jeg tar bilder av er alt mulig. Det kan være alt fra mennesker til natur til dyr til steder jeg har og kommer til å besøke. Jeg liker å tegne som jeg skrev i det forrige innlegget mitt, men jeg gjør det også når jeg kjeder meg, og da har jeg ikke noe bestemt å tegne så jeg tegner krusseduller og rare små tegninger.

Jeg liker å synge. Kanskje når jeg vil og tør så kommer jeg til å legge ut et klipp der jeg synger, men det kommer til å ta litt tid før jeg kommer til å gjøre det. Jeg liker veldig å høre på musikk. Det er en av de tingene som får meg igjennom dagen, det også tanken på at jeg har en familie som er glad i meg, å komme hjem til. Familien min består av mor, far, storbror, hund og meg.

Jeg har en hund som dere ser på bildet over, men hun er eldre enn det bildet viser. Hun er en 13 år gammel labrador retrivere i dag. Hun skulle egentlig bli en førerhund, men hun feilet så vi fikk beholde henne. Dette er jeg veldig glad for. Fordi jeg har blitt veldig glad i henne i de årene vi har hatt henne. :D

Jeg kommer til å skrive om alt som interesserer meg og det jeg vil skrive. Hvis dere ikke har lyst til å lese det jeg skriver så kan dere bare krysse ut eller trykke ut av bloggen min. Hvis dere vil lese så kos dere med å lese det jeg skriver her. :)

Likes

Comments

Hei

Mitt navn er Silje og dette er første gangen jeg noensinne har laget og skrevet en blogg. Jeg er 19 år og går på skole. Jeg er født og oppvokst i Norge. Det jeg liker å drive med på fritiden er musikk, tegne, se på serier og være med venner. Neste år skal jeg gå på folkehøyskole. Linja jeg skal gå heter Band, vokal og studio.

Ikke la dere lure av bildene. Jeg er originalt blonde, men har farget håret rødt. Nå er jeg en brunette etter å ha gått lei av å være en rødtopp.

Jeg har ikke noe favoritt musikk, jeg kan høre på alt. Hvis jeg liker noe, så liker jeg noe. Jeg er glad i mat, men det er ikke all mat jeg liker.

Serier jeg ser på er Arrow, Person of interest, Sons of Anarchy og mye, mye mer.

Nå fikk dere vite litt mer om meg. Håper dere vil fortsatt lese bloggen selv om jeg ikke alltid kommer til å legge ut et innlegg. hele tiden. Jeg kommer til å lage innlegg når jeg har noe å skrive om eller at jeg føler for å skrive noe.

Likes

Comments