(Mitt pers.)

Idag står det lelving och träning högst upp på schemat, men såklart skolan först. Jag ska försöka hinna med alla tävlingar och alla sysslor och möjligtvis kanske jag hinner med alla dagliga också. Nu måste jag iallafall bege mig till bussen så hejdååå♡Förlåt för dålig uppdatering men just nu har jag haft ganska mycket att göra i skolan!(Tindras pers.)

Idag ska jag träna med Bamse och Kingen, som vanligt blir det dressyr med dem två. Dressyrprogrammet är på L:A nivå, hinner jag ska jag även träna lite hoppning med Stjärnan och möjligtvis med CrayCray också. Idag ska Dreamie få vila lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag ska jag träna dressyr med Kingen och Bamse, med Kingen tränar vi ett L:B program och som jag sa igår så tränar jag ett L:A program med Bamse. Jag kanske tar en liten uteritt med de andra hästarna, annars får de vila idag.

Om två veckor ska jag köpa en ny häst. Jag ska köpa en quarter-häst! Ska jag köpa en skimmel eller svart?

Efter skolan idag ska jag även till Jorvik Citys galleria, jag behöver nämligen köpa en sak där. Vi hörs senare idag, pöss på er❤️

(Kom upp senare än tänkt, hade nämligen inget internet)

Likes

Comments

Idag red jag först Stjärnan, med henne blev det en lång uteritt i skritt och trav. Jag tog det helt enkelt bara lugnt, iförrgår körde jag ju hårdträning med henne så hon förtjänade en lugn uteritt idag.

Efter det ridpasset red jag Bamse, honom tränade jag dressyr med. Just nu håller vi på att lära oss ett nytt dressyrprogram på L:A nivå så det krävs lite träning innan det sitter.

Jag nöjde mig inte där, vi får ju inte glömma CrayCray's ridpass!
Med CrayCray blev det en snabb hoppträning och även en liten uteritt runt Moorland och Silverglade. Väl tillbaka i stallet var CrayCray mycket nöjd och belåten!

Men sist red jag såklart underbara Kingen, imed hans ålder vill jag inte riktigt hårdträna med honom, han är ju trots allt bara 2,5 år gammal. Idag blev det lite träning i galoppen för att det ska se bra ut sedan när vi kommer och tar hela Jorvik med storm!

Idag fick jag även hjälp av min kompis Nova, hon hjälpte mig med att mocka alla boxarna samt att ta in alla hästarna ifrån deras hagar.

(På bilderna har jag på mig mina träningskläder som jag endast använder under ett ridpass och i stallet, jag har andra outfits till olika tillfällen.
Träningskläderna och utrustningen kanske inte matchar precis med hästen eller något liknande men gör dem det irl? Nej ;)
Pöss och godnatt iallafall❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Jag heter Tindra Shynight och jag bor på den vackra ön Jorvik med mina fem underbara hästar.
Senare idag kommer det upp ett inlägg med lite information om både mig och Claire Moonsmith.
På bilden ser ni mig och min frieser!

Atm:
Nu ska jag ha en svenska-lektion och sedan ska jag åka in till stan, efter det ska jag ut i stallet och försöka att hinna träna hoppning med 2 av hästarna, dressyr med två andra hästar och även ta en uteritt med min ponny (möjligtvis träna lite dressyr också).

Vi hörs, pöss på er♡

Likes

Comments