Header

vad är team speak? - Team speak är ett program där man kan prata med folk,det är ungefär som skype fast lite bättre. Du behöver inte bjuda in folk i samtal, utan du skriver bara ditt namn och loggar in, och kan direkt börja prata med folk.


KLICKA HÄR FÖR ATT SE EN VIDEO HUR DU ANVÄNDER TEAM SPEAK ---->https://youtu.be/LPZmk405tW4

Jag har nu ingen användning av min TS server så därför ska jag nu prova göra den offentligt för Star stable spelare.gillar ni att spela och umgås med folk,gärna vill prata med någon direkt eller göra spelupplevelsen lite roligare helt enkelt så är du välkommen till Servern.

Användnings regler!

1. Du måste använda ditt sso namn på servern så folk vet vem du är, heter du något annat så blir du utslängd från team speak! ENDAST star stable spelare på denna server

2. Visa Respekt till varandra och behandla alla väl! ( OTROLIGT VIKTIGT)
inget bråk och tjafs! då får du en varning,upprepas det så blir du bannad från servern och får inte mer använda den! ni ska kunna sitta och prata med varandra utan onödigt bråk.

3. Skulle de uppstå tjafs BYT RUM och rapportera direkt till mig! (sasha duskgirl-Admin) det olika rummen är tillför att det inte blir för många i ett rum. så länge ni kan komma överens får ni gärna sitta tillsammans.

4. inget onödigt pokande till varandra, sitter folk i Gamez kanalerna så stör inte dom!

5. ni ska helt enkelt vara snälla mot varandra :)Servern är öppen dygnet runt 

server adress: 159.253.26.19 (OBS att detta är en ny adress)
Password: star1234 (lösenordet ändras om de behövs)
kontakt:

Ni kan breva mig i spelet om det är något (sasha duskgirl)

eller direct på instagram : SashaDuskgirl

eller kommentera på min blogg.


jag ska skaffa en Hotmail som ni kan mejla in till,men tillsvidare får ni kontakt i spelet, instagram och här på min blogg.


ni kan skriva in frågor, önskemål osv. vad som helst.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments