DE VET att servrarna har varit nere länge.

DE VET att vi vill spela.

DE JOBBAR så fort dem kan. Men felet är förmodligen inte planerat, så det är nog lite svårt att säga när vi kommer få spela igen.

De uppdaterar varenda vecka och 90% av tiden tar det runt fyra timmar, som planerat. Men så fort det tar lite längre tid och vi missar en dag i spelet vill ni korsfästa dem??

De har jobbat hela natten. Och under tiden har ni bara suttit och väntat? De är förmodligen tillräckligt trötta och stressade och ni tror att det hjälper när ni klagar? Ni kanske kan göra något annat med era sorgliga liv istället, eller går de helt ut på ett spel och att hata på de som har skapat det till er?? Läs en bok istället. Eller plantera ett träd. Herregud.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, hörni!

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra av den här bloggen... Jag har ganska mycket att skriva om, men just nu är den lite mer en stressfaktor än en rolig grej. Jag tänker inte ta bort den, men uppdateringen kommer inte att vara den bästa nu. Så ni vet.

Förmodligen beror det på att jag spelar för fullt på två konton just nu, men snart går den här månadens Star Rider-tid ut för Pamela Eastborn. Så då kommer jag nog att ta mig mer tid att uppdatera!

Jag är i alla fall taggad på en ny uppdatering imorgon, jag hoppas på riktigt spännande story-uppdrag! All creds för samla-funktionen och snygghet till Dinodalen, men uppdragen hittills har faktiskt varit riktigt... Näe. Massor av lösa trådar och frågor utan svar. Ishäxan? Asklandet? Kylskåpet? Hallå?

Nu vill jag ha lite svar och hoppas på att få det! Blir tokig om vi bara får mer kläder av Kallterna, de är inte ens snygga. Tycker jag. Vill ha saker att göra, inte saker att köpa.

Skriver vad jag tycker om uppdateringen imorgon i alla fall, som vanligt, för det är faktiskt bara kul.

Är snart tillbaka!

Likes

Comments

Spoilers​


Haha, söt affär. Dock är den inte särskilt stor och sakerna är inte så snygga... Men vi har blivit informerade om att skapa ett bra rykte hos Kallterna är något man vill göra. Hmm... Jag undrar vad som händer när man blir populär och beundrad?​

Likes

Comments

Spoilervarning.

Den senaste tiden har jag varit och hämtat professor Berzelius och hennes hund Swedenborg till Dinodalen. Professorn konstaterade på en gång att Franke har drabbats av flera blixtnedslag i huvudet. Hennes hund Swedenborg är den som kommer att sköta hästtävlingen i Dalen och härnäst ska vi försöka laga Nics ballong.

Likes

Comments

Saker som Kallterna är intresserade av är snövesslor, ispärlor, vita pälstussar, isenbär och iskastanjer. Mina tips är att leta på sjön, på staket, inuti isgrottor och på träd. För varje sak man hittar får man bara 15 mer i rykte, så det tar tid att komma någonsta

Likes

Comments

Det här verkar vara det enda sättet att få ökat rykte snabbare än om man bara gör dagliga uppdrag... Låt oss leta!​

Likes

Comments

I veckan uppdatering får vi möta Kallterna. De har inte haft kontakt med människor från världen utanför Dinodalen på över hundra år och genom att göra uppdrag hos dem kommer vi bland annat att få gammalmodiga kläder av dem. Jag tror att det kommer att ta ganska lång tid att bygga upp sitt rykte, eftersom att de ska vara ganska blyga. Men då kommer jag åtminstone ha saker att göra på mitt första konto! För att träffa Kallterna måste man ha undersökt alla områden som Nic "hittills" har sagt åt en att undersöka... Anar vi en expedition in i Asklandet..?

SSO meddelar också om att de kommer att vara med på Stockholm Horse Show, jag vill också dit :( Men på grund av jobb hela helgen kommer jag tyvärr inte loss... Jag var där förra året och det var gryyymt. Det kommer det säkert att vara i år också.

Likes

Comments

Nic Stoneground om kallsten:

Hmm... De heter ju Kallterna...

I morgondagens uppdatering kommer uppdragen som kommer att ta oss till Kallterna innanför Isenport. Jag är taggad på fortsatta uppdrag och äventyr i dalen! Är ni?

Likes

Comments

Uppdragets namn: Shoppingdags!

Uppdragsgivare: May, i Moorlandstallet

Tillgängligt: Level 2

Mål: Besök tre butiker på stallområdet i Moorland

Mina tips: Kolla vad de tre butikerna i Moorland säljer. Inte för att du har råd med något användbart, förutom hö.

Uppdragets avslutas hos: May, i Moorlandstallet

Belöningar: 12 JS, 35 XP till ryttaren, 35 rykte med Moorlandstallet


Likes

Comments

Vi älskar ju alla SSO av hela våra hjärtan, såklart. Jag vet inte riktigt vad ni tycker, men det här är några av mina anledningar till varför:

*Musiken. Eftersom att vi har hört varenda tema hundra gånger uppskattar vi den inte. Men tänk efter till hur det var när ni för första gången hörde musiken. Den är faktiskt riktigt grym.

*Karaktärerna. Säkerhetsvakten, väktaren i Jarlaheim, professor Einstein, James... Alla karaktärer bidrar med oerhört mycket charm till spelet och får mig ofta att skratta rakt ut. De är bara för löjliga ibland, på ett väldigt bra sätt.

*Charmen överhuvudtaget. Till exempel när hästen är med och gör regndansen, jag orkar inte, haha.

*Stjärnor. Det är nästan vad jag tycker är roligast i spelet - att samla stjärnor. Jag vet inte varför, det är bara min grej.

*Utforska! Att kartan är så pass stor, alla hemliga ställen, variationen i natur - jag kan rida omkring i timmar.

Tyvärr finns det också några avdelningar där spelet, med handen på hjärtat, inte räcker helt fram...

*Svårighetsgraden. Det är inget svårt spel, 90% av alla uppdrag är att rida och prata med folk. Och när det väl är andra uppdrag är de också plättlätta. Jag skulle vilja ha, åtminstone, mer klurigheter, lite som skattjakten när man fick en skattkarta av James i Fort Pinta.

*Ibland känns det lite fattigt. Ryttarens sits, hur det nästan aldrig är andra karaktärer som synligt rör sig ur fläcken och att det är så pass många buggar. Vissa är roliga, men när hästen helt plötsligt flyger upp 100 meter i luften? What. Så säger spelet att man rider för farligt och måste vara mer försiktig. Jaa, men det är inte mitt fel att hästen tydligen har en kängurustylta.


Likes

Comments