Jag slutar blogga då det inte verkar som att så många läser / bryr sig...

Men om det kommer fler läsare / kommentarer etc så kanske jag börjar igen! Så tråkigt bara... :(

Kram Elizaveta <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Idag är det dags för spelnatt och Halloween uppdrag. Taggad till tusen...!!! Får se hur uppdragen är. Är ni nöjda? HUr är uppdragen, nyfiken? :)

Kram Elizaveta <3

Likes

Comments

​Nå vad tycker ni om den nya Uppdateringen? Spännande, läskig, rolig?

Ska bli spännande att sitta imorgon kväll och "lana" läskiga uppdrag under natten... 

Kram Elizaveta <3

Likes

Comments

Idag kom den efterlängtade Halloween uppdateringen!!! Äntligen, sååå spännande :D

Men det blir inget Halloween spelande för mig idag... För att på Fredag kväll ska jag och min kompis "lana" över natten (Fredag-Lördag). Så kul!!! Men vanligt spelade blir det ändå haha kan ju inte låta bli nu när jag satsar på min senaste tillkomling i familjen. Mer om den hästen kommer i nästa inlägg om ni vill ;)

Kram Elizaveta <3

SPÖKTAKULÄRT HALLOWEENSKOJ!

2016-10-19 10:00:00
Hej hej Halloweenvänner! Välkomna till denna veckans uppdatering!

Gå Inte in i Skogen...
Det är inte längre säkert i Gyllenbladsskogen. Åtminstone inte när hon är där. Förra årets populära (och superläskiga) Halloween-uppdrag är tillbaka för er som inte hade möjlighet att göra detta förra året.

Hon är tillbaka...
Hon är tillbaka...

Rob och Bob har varit på ännu ett av deras sjöfartsäventyr och de har tagit med sig något tillbaka från deras resor, som inte verkar vara riktigt som det ska. Stick bort till dina piratpolare och se vad för fasansfullt som de har tagit med i lasten åt dig...

För att kunna börja med det här uppdraget behöver du vara Star Rider och ha gjort färdigt uppdraget där du hjälper Bob upp ur vattnet som han har fallit ner i. Om du har gjort klart detta uppdraget förra året, så kommer du inte kunna göra det i år igen

Fruktansvärt fina Halloween-kläder!
Nu har du chansen att spöka ut dig för Halloween! En hel del fruktansvärt fina nya kläder finns att köpa i Gallerian. Glöm inte heller att kolla in alla pop up Halloween-butiker som dyker upp över hela Jorvik. De har några rysliga överraskningar på lager!

Bus eller gotta dig själv i läckra nya stilar!
Bus eller gotta dig själv i läckra nya stilar!

Du kan också hitta lite nya kläder i Gallerian, så hoppa på bussen och ta en titt på vad som erbjuds.

Hårresande smink!
Kolla in våra salonger där du hittar en hel del otäckt smink som du kan matcha din Halloween-klädsel med för att se riktigt skrämmande ut!

Ruggigt roliga äppelbitartävlingar
Över hela Jorvik gör öborna sig redo för att fiska efter äpplen! På en rad olika ställen har du chansen att utöva denna traditionella Halloween-lek där du tar tag i ett äpple med dina tänder från en tunna full med vatten, och gissa vad? Det finns priser! Vi garanterar att dessa priser är skräckinjagande skoj!

Vinn ruskigt fina priser i äppelfiskartävlingen!Vinn ruskigt fina priser i äppelfiskartävlingen!

De speciella priserna kommer att vara på olika ställen varje dag, så börja leta runt i Jorvik för att hitta var du kan vinna de här Halloween-gåvorna!

Kusliga spökjakter
Tyvärr har Ghostbusters inget eget kontor i Jorvik så det är upp till dig att hitta de otäcka spökena som har tagit över ön. Du kommer att hitta de här fasansfulla vålnaderna på olika hemliga platser i Jorvik, och du kommer bara att kunna hitta dem genom att uppmärksamt lyssna efter deras kusliga ljud...

Träffa ett spöke!
Träffa ett spöke!

Hör du deras ohyggliga ljud ska du försöka hitta dem! De förblir osynliga tills du kommer tillräckligt nära, och då BU! står de precis framför dig. När du väl har hittat spökena, så kan du sen stoltsera med en läcker belöning. Det här årets belöningar i Halloween-uppdragen är helt nya för i år!

För att sätta i gång med den här spöklika uppgiften, prata med Mrs Holdsworth - hon berättar för dig vad du ska göra!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är redo för en vecka med hästmarknadsaction vid Västkobbens Fiskeby. Eddie sa till oss att hon hoppas att hästarna inte kommer att bli för rädda!

Vad Gömmer sig i Mörkret?
Legenden om Galloper Thompson är välkänd över hela Jorvik, och den har skrämt både barn och vuxna lika mycket varje Halloween, under många, många år. Olika versioner och rykten om vem – eller vad – Galloper Thompson egentligen är, sprids som en löpeld överallt runt denna tiden på året, och ingen vet egentligen vad som faktiskt är sant.

Dikter och historier om Thompson finns överallt, och dessa läskiga berättelser skrämmer öborna och deras hästar. Men ändå, de är ju endast fåniga spökhistorier, eller hur?Eller?

Varning för spelare: Denna Halloweenuppdateringen innehåller massvis med skoj, och det kan vara rätt spännande under vissa delar, men några delar av vissa uppdrag kan eventuellt vara riktigt otäcka för vissa av våra yngre spelare. Så om du tycker spökhistorier är obehagliga, så är det helt okej att be någon hemma att sitta med dig under tiden du spelar igenom vårt Halloweeninnehåll, och glöm inte att förbereda dig för något enstaka läskigt som man hoppar till av, lite då och då! Och kom ihåg, det är bara ett spel och inget är på riktigt. :)Ha tonvis med läskigt skoj allesammans!
Kramar från Star Stable-gänget

Likes

Comments

​Detta är väl egentligen lite väl sent att lägga ut nu... Men iallafall så är bilden ifrån när jag gjorde uppdraget om Mississippi Jones försvunna dagbok. Man får ledtrådar på olika ställen där man ska försöka klura ut vilket ställe som beskrivs och då rida dit och få nästa ledtråd. 

Sen när vi kom ner till "Det hemliga valvet romarna byggde i berget finns i kratern i mitten av det här berget​där låg boken, inne i berget. Men när man tog upp boken hände något. Det började falla stenar och man var tvungen att springa fort fort ut för att inte bli instängd i grottan. Vilket var jättetråkigt då man hade velat utforska grottan mer. Eftersom att boken låg där så bör det ju hinnas mer hemligheter där...?! Eller vad tror ni? Så här är en bild jag hann ta innan allt rasade ihop. Så tråkigt tycker jag :( Men nya äventyr kommer. 

Ja föresten!!! Är ni taggade inför Halloween? Snart kommer det ju Halloween uppdatering ;)

Kram Elizaveta <3

Likes

Comments

Här har jag gjort två kartor över alla ställen där man kan gräva efter arkeologfynd. Man kan gräva efter det på två ställen i Jorvik, i Epona och i Dinodalen. Där markeringarna är utsatta på kartorna är där man kan gräva.

Dinodalen:

Blått = Ovanligt skelett, Svart = Franks skelett, Grönt = Litet skelett, Lila = Spektakulärt skelett och Gult =Mystiskt skelett

Epona:

Rött = Kaptensservise, Blått = Kaptensskikare, Lila = Romerska amfora, Svart = Svärd

Kram Elizaveta <3

Likes

Comments

I dagsläget är Jorvik uppbyggt utav sex tycken delar. Dessa områden släpptes olika år och man får tillgång till de olika områdena ju högre level man kommer till. Tänkte att lite fakta är bra för de lite nyare spelarna som inte har lärt sig områdena.

Silverglade:

Det område släpptes år 2011 som första och de man kommer in till först när man börjar att spela starstable. I detta område ligger bland annat byarna Moorland, Silvergladebyn, Valedale, firgrove, Vingården, Fort Pinta, och även platserna Hollow woods, Norra länken, Doyles kyrka, Ridhuset, Observatoriet, Everwindfälten och Valedalesjön.

Gylleneåsarnas dal:

Detta område släpptes 5 Juni år 2012 som nummer tre. I detta område ligger bland annat byn Västkobbens fiskeby och även platserna Stallet gyllenbladet, Fågelskrämsåsen, Jespers pumpafarm och Häxan Pi.

Skördebyn:

Detta område släpptes 23 Oktober 2013 som nummer två. I detta område ligger bland annat byn Jarlaheim och även platserna Paddockön, Jorvikstallet, Gouldspurgård, Gröndal och De glömda hedarna,

Den gömda dinosauriernas dal:

Detta område släpptes 19 November år 2014 som nummer fyra. Här är det evig vinter och man måste ha speciella hästar här som tål denna kraftiga kyla (Nordsvensk, Fjording och Islandshäst.) Om man inte har någon av dessa raser så mår din häst dåligt och kan inte springa lika fort som vanligt då den fryser. I detta område ligger bland annat platserna Nic stonegrounds lägerplats, Kallterna, Den gamla hissen, Frusna dimmornas dal och Den gömda dinosaurien.

Epona:

Detta område släpptes 18 November 2015 som nummer fem. I detta område ligger bland annat byarna New hillcrest och Månskärdebyn och även platserna Stormgården, Gamla stormgården, Butterhill, Spegelträsket, Observatorie 12, Dews gamla paddock, Väktarnas dal, Dews gård, Moses fyr, Spegelklipporna, New hillcrest stallet, Solholmarna, Fort maria, Skymningstemplet, Grytan och Gamla hillcrest.

Sydhovens halvö:

Detta område släpptes 20 April år 2016 som nummer sex. I detta område ligger bland annat Sydhovens gård, Uträdet och Eremitens gård.

Kram Elizaveta <3


Likes

Comments

Mitt namn är Elizaveta Masterwood och jag ska driva denna blogg och dela med mig om mitt liv på Starstable. Jag kommer även lägga ut kartor över uppdrag som ni behöver hjälp med etc. Ett inlägg per dag kommer det nog bli i början. Hoppas ni vill följa mig och mina nuvarande 21 hästar på Starstable.

Kram Elizaveta <3

Likes

Comments