Nu är det alltså http://starsplash.blogg.se som gäller från & med nu!
Är inte helt färdig med designen osv, men det är småsaker som fixas med tiden! Har även kopierat över några av inläggen här ifrån dit så att det inte är heeelt tomt där! 
Hoppas ni vill följa med dit istället, puss! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Gick & blev brunett igen, yepyep! Trivs finfint! Känslan av nyfärgat & nu klippt hår 

Likes

Comments


Blev som vanligt en del nödvändigt men samtidigt lika mycket onödigt, hehu! 
Blev lite kläder (fick mysigaste onepiecen någonsin!), favorit hudkrämen (luktar helt underbart!), hörlurar, mobilskal, fransar & naglar, smyken, smink osv!

Likes

Comments

Hej mina vänner! Kom egentligen hem i förrgår kväll men då kände jag inte för att sitta med detta, men nu så! 
Vi har matat strutsar, ätit massa god mat & aningen för mycket glass, tagit massa fina, fula & finfula bilder, åkt båt på Dala älven, skrattat så magen gjort ont & tårarna runnit, shoppat i Kupolen, myst i vår fina pyjamas, vandrat barfota genom staden en sen sommarkväll och mycket mer! 
Blev mycket bilder denna gången, kanske kommer fler senare! Ska även visa inköpen här ifrån & från Öland!

@letskillit <3

Likes

Comments

Var på Öland onsdag - lördag med Erica. Det var helt klart de bästa dagarna denna sommaren! Mycket skratt, riktig glädje, god mat, fint väder, snygga killar, bodde på ett jättefint vandrar hem, kollade på Barbados som hade spelning precis utanför, sena kvällspromenader ner till hamnen för att prata av sig, matkoma nästa varje kväll efter middagen, shopping, solning, Ben & Jerry's glasscafe i Kalmar & Böda Sand. Det är en kort sammanfattning av dessa dagar & ett stort tack till min fina vän som följde med! 
Detta skulle egentligen upp igår, men hade ingen ork, ville passa på att vara ute i det fina vädret & idag har det varit fullt upp med packning & förberedelser för imorgon åker jag till Dalarna ett par dagar med bestie! 

Likes

Comments

God morgon!
Sov riktigt gott i natt, kanske beror på att jag inte kunde somna alls i torsdags? En del att tänka på men fick fram lösningar på mycket den natten! Är i alla fall ordentligt utvilad idag & ser fram emot dagens äventyr!

Innan jag började seriös med promenader innan frukost avskydde jag att äta frukost, ville oftast skippa det, men nu är det något av det bästa som finns! (kan bero på att jag på senaste alltid är svinhungrig på morgonen?)
Idag fick det bli; proteinhavregrynsgröt med äpple, russin & kanel, kvarg med vattenmelon, kaffe, vitamin och ett avsnitt PLL

Vad brukar ni ha till frukost? 

Likes

Comments

Godkväll! (eller något trevligt i den stilen!)

Energin har varit som bortblåst idag, har verkligen inte fått gjort mycket idag vilket känns lite tråkigt nu men så blir det ibland! Fick i alla fall till en promenad på ca 6 km innan frukost & de ärenden jag hade på stan idag, så lyckades i alla fall med något vettigt idag! (gav mig själv en liten klapp på axeln för det eheh!)

Så denna kvällen har jag spenderat nerbäddad i sängen med en påse naturella nötter, frusen melon mot suget efter glass & självklart Celsius till några avsnitt av The Big Bang Theory. Kändes som ett bra avslut på en halv-bra dag!

Likes

Comments

Inlägget skulle egentligen upp tidigare men nattstad har inte samarbetat alls idag..

Paulina ( @LetsKillit ) sov här i natt så idag bjöd jag henne på nyttig & kalasgod frukost! 

Likes

Comments