​En helt fantastisk avslutning på ett strålende seminar. 


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Vokal time med Jason Catron.Låtskriving og produsksjons time med Kipp Williams.


Live performance med Kenneth Lewis

Likes

Comments

Med Vokalcoach Jason Catron fra Brett Manning studio i L.A og Låtskriver/Produsent Kipp Williams fra Dr Lukes selskap i Nashville, startet vi dette fantastiske Musikkseminaret med Master Class innenfor vokal og låtskrivinging.

Med enkle teknikker og informasjon om hvordan man tar vare på stemmen.Det ble også kurs i hvordan man kan lage forskjellige juicer som er bra for body and soul.

James Merry fra Sprie Helse stod for dette . Meget innholdsrikt og fantstiske gode juicer.​Videre følger det privat timer innenfor låtskriving, vokal og live performance. 

Følg med videre på dette fantastiske seminaret. Likes

Comments

Stjerne designer.

Flinkeste JLB by James Lazar Braathen. Man kan ikke annet enn å elske hans design. Det er nydelig kvalitet og unik bruk av fantastiske stoffer. Elsker det. Moteshow med kongelig preg, passer perfekt, James er en konge innenfor design. Triana Iglesias har også lagt sin elsk på kjolene og designene til James. Hun viser de gladelig og nydelig frem under tv programmet Paradise Hotel.

Dette er design verdt å ta en titt på, verdt å prøve ut og verdt å vandre stolt i. Tusen takk James for at du er en så enestående, talentfull designer og ikke minst en fantastisk vakker person.

Stjerne design. We love it.

-Stars of Scandinavia-

Likes

Comments

Sports modell. Dansekoreograf. President.

For en stjerne.

Fantastisk vakre Norsk/Svenske Charlotte, startet dansekarrieren sin hos Kristine Glennes Ballettskole i Bærum. Store dansesaler. Godt miljø. Mange talenter. Charlotte var en av de fantastiske talentfulle danserene. Du vet, de du misunner litt der du strever for å få til en nydelig positur og vakker holdning. Jeg er sikker på at hun var halvt svane. Hvertfall like vakker.

Med årene ble valgene mange for alle sammen. Charlotte tok ett stort valg. Hun flyttet til USA. Og der har hun blitt. Dansekoreograf, for mange store stjerner i musikk industrien i Amerika. Nike tok henne under sine vinger og så er hun president for sin egen populære nettside manhattangirl.

Omfavnet av kjendiser og med en enormt god sans for bilder, buiseness og dansing, er jeg stolt av hun er skandinaver.

Her kommer ett lite bildedryss fra denne fantastiske stjerna sitt liv i USA - stolt av deg.


This Girl - our own star.

-Stars of Scandinavia-

Likes

Comments

​Oslo - Karaoke. Jeg husker stemmen din, den vakre stemmen som prydet hele stedet. Da viste jeg det. Her har vi en stjerne.

La meg mimre litt.  En vakker jente, fra Asker - på den tiden bosatt i Oslo. Med musikk som lidenskap. Og en stemme som er noe av det vakreste jeg har hørt.  Du fikk masse skryt. Til og med vår alle tiders Jahn Werner Danielsen, elsket å høre deg synge. Fler kjente norske profiler også.  Men den gangen var det bare karaoke, coverband og litt låtskriving som var en del av deg.  Etterhvert, begynte du å lage demoer, du sang på låter som skulle selges til andre artister og du sang coverlåter for mange mennesker rundt omkring i Norge. 

Det var aldri snakk om . om, det var snakk om , når.  Etter mange år med jobbing, dukket endelig en fantastisk låtskriver opp. En låtskriver som skrev sanger, helt perfekt for deg. Og med lyrics man bare elsker. Etter ett langt samarbeid med han, ble kjemien sterkere.  Frontier records ville signe deg, og du flyttet til den vakre byen York i England. Du har gjort stor suksess. Tre albym. Opptreden på Rock Festivals til stor glede for fansen. Rød løper. autografer, papparazier, intervjuer, bare for å nevne noe. 

En vakker skandinavier med stor suksess i utlandet. 

Issa, du er og blir en stjerne. En stjerne vi alle er utrolig stolte av. 


-Stars of Scandinavia- Likes

Comments