Header

​Slutade halv 7 idag, så då trotsade jag och hundarna vädret. Det regnade i omgångar, men det var varmt i luften! Så vi kom hem för cirka 40 minuter sedan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varit nere på Långnäs hela dagen, då det har varit Hundens och Barnens dag. Så det var lite olika aktiviteter osv. Jag var där med jobbet.

Annette övertalade mig att gå på en Drive in utställning med Wyra. Sagt och gjort, så kammade vi hem en 4:e plats av 16(?) st! Jag har aldrig ställt ut någon hund innan, men det var faktiskt kul! Wyra fick så mycket beröm för sitt vackra utseende och fantastiska temperament!

Är så stolt över båda mina hundar idag som skötte sig sååå bra! Provade på lite agillity med Nemo med, vilket han tyckte var kul!

Likes

Comments

De ligger just nu och tuggar på sina märgben som de hade igår. Så dem får nog sen middag ikväll istället 😊.

Likes

Comments

Tränade backträning med Wyra, samt DP med båda två. Dum som jag är så bytte jag objektiv på kameran innan vi gick ut... till standardobjektivet, därför bilderna inte är jättebra... lätt att vara efterklok!

Likes

Comments

Märgben 🐶🍗

Likes

Comments

Var ute tidigare med hundarna, kastade boll och fotade i minst 2 timmar. Så här kommer lite bilder! 😊

Likes

Comments

Tog ut hundarna lite tidigare idag för att gå en sväng. Riktigt mysigt! Körde även backträning med Wyra, vilket hon älskar!

Snart ska vi gå till jobbet! Det ser jag framemot! 👍

Likes

Comments