Header

Tog med mig hundarna ut i skogen. Snart kan man vara i skogen i flera timmar, bara snön och isen har försvunnit! Såklart så halkade jag omkull, haha! Båda hundarna kom springande mot mig för att se så att det gick bra, gullisar ❤.

I skogen så tränade vi lite parkour, godissök, inkallning och backträning. Riktigt kul var det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vid 16 tiden så tog jag hundarna på en lång sväng. Vi hälsade på min mamma, eftersom de inte hade träffat Wyra. Alla älskade henne, såklart! 😆

Sen fick vi skjuts hem av min mamma, så kom hem nyligen! Nu har båda hundarna däckat i soffan. Det blir nog soffläge för oss resten av kvällen 😊.

Mina älskade grisar! 💕

Likes

Comments

Har hämtat ut ett paket idag, beställt saker från Simbi. Schampo och balsam mot mjäll, tassalva, tandskrapa och så fick jag godiset med. Älskar att köpa hundsaker!! Haha 😆

Så jag har precis skrapat bort lite tandsten på Nemo, gick jättebra! Och så har jag borstat tänderna på båda två.

Likes

Comments

Idag fick Wyra träffa brorsan Hulken. Han var lite läskig till en början, då han är så framfusig, haha. Men efter en stund så släppte det, då lekte dem!

Hulken är ganska mycket högre än Wyra, men hon är bredare 😁.

Hur vackra är inte dessa hundar då?? 😍😍

Likes

Comments

Igår skjutsade Annette och Myran mig för att hämta hem denna goding! Wyra heter hon, American Bully XXL. Om ni minns att jag har bloggat om Hulken, så kan jag tala om för er att detta är hans kullsyster!

Vi kunde inte bli mer lyckliga! Allt går så himla bra med vovvarna! 😍❤❤

Likes

Comments

Idag fick jag hem ett paket som jag beställde från VetZoo. Blodpulver och ögondroppar till Nemo! 😀

"Blodpulver ges framförallt för främjande av muskelmassa men en undersökning visar att tikar under löp blir extra känsliga för tex korsbandsskador på grund av järnbristen, samma sak med tikar som ”går ner” sig under löp/skendräktighet mår bra av extra järn för att fungera som vanligt. Vi rekommenderar att man börjar med blodpulver någon vecka innan förväntat löp och ger det fram till skendräktighet(ca 2 månader). Detsamma gäller dräktiga djur.

Många använder blodpulver blandat med vatten i sina viltspår. Eller som krydda på maten till matkrånglande hundar."

Likes

Comments

Borstar tänderna på sin hund alltså? Jag borstar på Nemo, försöker komma ihåg att göra det varje dag! Jag vill absolut inte att han får problem med sina tänder i framtiden. Så som tandsten och tandlossning. Dessutom så får han bra andedräkt av sin tandkräm 👍👍.

Det är rekommenderat att man borstar tänderna på sin hund varje dag faktiskt. Små hundar får oftast mer problem med sina tänder. Jag tycker det är viktigt att man kollar sin hunds tänder några gånger i veckan. Ifall att något skulle vara på tok!

Skulle det vara så att din hund luktar illa i munnen så kan det vara täcken på: inflammation eller tandsten. 

Så min fråga till er är: Borstar du tänderna på din hund? ☺🐶

Likes

Comments