Header

Jag är tacksam för att min hund inte är rädd för fyrverkerier. Ingen av mina hundar har varit det, tack och lov! Tycker synd om dem som har hundar som är rädda för sådant. Jag förstår inte varför man ens ska smälla fyrverkerier... Jag tycker att det är obehagligt bara.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna fina ljuslykta fick jag av min mormor i julklapp igår. Älskar den!😍

Likes

Comments

Firat min julafton hos min mormor, med min fina familj! Jag älskar er ska ni veta ❤❤❤

Tack för alla julklapparna! Hoppas även att ni blev nöjda med era! 😙

Likes

Comments

Innan vi far iväg till mormor. Körde lite DP och sådant! Himla fint väder ute, skönt! 😊🎅

Likes

Comments

Samsung Galaxy S6 😍👊

Kände att det var dags för en ny mobil, då min gamla knappt funkade längre...

Likes

Comments

I fredags så fick jag hem mina nya hörlurar. Det var dags att införskaffa ett par nya kände jag, då jag haft mina förra sedan år 2008.

Jag bestämde mig för att beställa ett par Skullcandy Crusher 3.0, och jävlar vad nöjd jag är!!! Aldrig varit med om liknande bas på lurar! Det går inte ens att beskriva hur pass bra basen är, love it! Så för er som älskar bas, så är detta hörlurarna för dig. Garanterat!

De är helt klart värd 1000 spänn. Utan tvekan.

"Skullcandy Crusher 3.0 – Black ger ljudet och känslan av att du befinner dig längst fram under konserten. Hörlurarnas design har ett reglage som styr basen och som anpassar din musik efter ditt tycke. Öronkåporna är vadderade med tre lager av ett förstklassigt material som ger en skön komfort. Basen är livfull, den gör att du kan känna din musik.

Perfekt tätning

Vadderingen i hörlurarna har hög kvalitet och tillsammans med konstlädret skapar det en skön ljudisolerande tätning.

Hör skillnaden

Crusher 3.0 har så kallad Supreme Sound-teknik som producerar en kraftfull bas; varm, naturlig sång och precisa detaljer.

Sensation 55-tekniken

Basens förlängningselement ger en kraftfull och realistisk bas-upplevelse som gör din musik ännu bättre.

REX40

Skullcandys egna drivrutiner i det inbyggda ljudchipet ger en extremt jämn frekvensgång med minimal distorsion, vilket är perfekt oavsett vilken spellista du lyssnar på.

Kvalitet

Gjord för dagligt bruk. – Genom omfattande tester som har lett till noggrant utvalda material och en genomtänkt finish ger dig ett par hörlurar som är lätta och hållbara.

Bekväma

De dubbla öron-kuddarna är byggda av förstklassigt material och ger en långvarig komfort.

Redo att ta med

Crusher 3.0 har en vikbar design och en löstagbar kabel.

Inbyggd förstärkare

Crusher 3.0 får sin ström från en batteridriven förstärkare som är inbyggd i hörselkåpan.

Känn basgången!

Basen har ett sensationsreglage på vänster sida av hörlurarna, så att du kan justera basnivån efter dina önskemål eller din spellista.

Kontroll med mikrofon

Med en enda knapp direkt på sladden kan du välja att ta/ringa samtal, spela upp eller pausa musik och stega igenom spåren i spellistan. Mikrofonen är inbyggd i kontrollen."

Likes

Comments

Var ute i en timme, busade, fotade och kastade lite boll. Lilleman ville inte samarbeta på bild idag, så det blev inga bra bilder, suddiga... Det blev dessutom mörkt väldigt fort. Trist. Men det var skönt ute i alla fall!

Likes

Comments

Idag så drog jag ner på stan en sväng och där mötte jag upp My. Så vi gick runt lite och köpte de sista julklapparna, jag hade dock bara en kvar. Skönt att vara klar med allt sådant nu!

Sen käkade vi lunch på Como. Kycklingpasta, gott var det!

Tack My för idag, det var trevligt! :) ♡

Likes

Comments