Header

Blev nyss en liten promenad. Busade lite på en åker och körde även lite passivitetsträning :).
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 34 Readers

Likes

Comments

För ett tag sedan så beställde jag nämligen lite saker från Miniinthebox.com och idag kom sakerna! Som jag har väntat. Beställde även en jättefin hoodie till Nemo som var på tok för liten för honom, synd!

Till mig själv beställde jag en jättefin klocka, kan visa er någon annan dag!

Likes

Comments

Eftersom jag börjar kl 10 idag, så tog jag och Nemo en timmes promenad till jobbet. Riktigt skönt! :)

Bilden är inte från idag :).

  • 37 Readers

Likes

Comments


  • 33 Readers

Likes

Comments

Varit ute med Nemo och kastat lite frisbee. Jättefint väder ute, än så länge! Så då passade vi på att vara ute en stund.


  • 28 Readers

Likes

Comments

Jag och Nemo gick till skogen här i närheten, vi plockade(Nemo käkade) lite blåbär. Tog även lite bilder, är så dålig på att använda systemkameran nu för tiden. Skulle vilja lämna in kameran på lagning, då fokusen är katastrof många gånger...

Likes

Comments

I tisdags kväll så följde jag med Vickan när hon skulle fixa sina fransar för påfyllning. Då fixade jag även mina, är så otroligt nöjd! Tjejen som fixade dem heter Therese, jättetrevlig och gullig var hon! :)

Jag blev lite röd i ögonen, men det börjar försvinna nu. Kan tillägga att bilden togs igår. Är inte lika röd i ögonen längre...

Likes

Comments

Gick till skolan här i närheten och körde lite DP. Nemo var sjukt duktig! Modig var han också! Han har gått upp- och ner för trappor, balanserat på en gunga, gått på en hängbro osv. Kastade även lite frisbee.

Kan ju tillägga att jag lyft upp honom på svåra ställen, vill inte att han ska skada sig när han hoppar upp på ostadiga eller höga föremål!


  • 35 Readers

Likes

Comments

Köttfärsbiffar, potatissallad och pepparsås. Gott!

  • Mat
  • 50 Readers

Likes

Comments

Precis varit i skogen och kollat efter kantareller (fast utan framgång..), så då körde vi lite DP istället! Det var längesedan vi körde det nu, Nemo tycker ju att det är så himla kul!

Sen när vi var på väg hemåt, så mötte vi Nemo's kompis Zorro och matte. Vi gjorde sällskap hem. Mycket trevligt! :)  • 43 Readers

Likes

Comments