Header

Köpte nytt te idag, kände för att testa nå nytt. Den var sjukt god, smakar typ som päronglass med chokladöverdrag. Mums!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Mat
  • 50 Readers

Likes

Comments

Nemo och Zorro har precis fått leka av sig. Skönt! :)


Likes

Comments

Idag fick Nemo följa med mig och jobba (har praktik på ett hunddagis). Så först imorse, så tog vi en promenad dit som tog 30 minuter. Strax efter vi kommit fram, så blir det en promenad på kanske 20-25 minuter med många hundar. Nemo gick inte lika fint i koppel som han alltid annars gör... Vid detta laget, så var ju han helt slut. Jag trodde ju givetvis att han då skulle kunna lägga sig en stund och sova när vi kom tillbaka. Men icke sa nicke. Han gnällde(högt!) i princip konstant från kl 10 till 12:30 kanske, pga övertrötthet. Vilket i sin tur gör honom stressad. Han blir såå jobbig när han är övertrött! Jag blev ju också stressad av att höra honom gnälla och kraffsa på båsdörren hela tiden. Inget dög heller, sitta i mitt knä, vara själv i båset, vara med en annan hund i båset osv. Han gnällde till och med på väg hem! Jag förstår inte varför han inte sov när han var så trött, istället för att gnälla pga det.

Nu får han absolut inte följa med dit, för jag kan inte jobba på som vanligt när han håller på så. Jag kan inte slappna av. Riktigt besviken är jag... Jag får väl helt enkelt köra på med mer ensamhetsträning och miljöträning.
  • Nemo
  • 59 Readers

Likes

Comments

Precis gjort lite chokladsnittar! Jättelätt och går snabbt 😊.

Här har ni receptet:

Ingredienser:
5 dl vetemjöl
2 dl strösocker
4 msk kakao
1 msk vaniljsocker
1 ägg
200g margarin (rumsvarmt)

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Blanda alla ingredienserna i en bunke.
3. Rulla ut 5-6 längder av degen på plåt. 
4. Ställ in i ugnen i 10-12 minuter.


Likes

Comments

Jag och Nemo har joggat nästan hela slingan. Han var lös och sprang precis bredvid hela tiden. Stolt!
Tror det tog ca 45 minuter, dock så gick vi lite också.
Kan ju även tala om att det var väldigt jobbigt att jogga med stövlar, haha!

Nu ligger Nemo och sover♥.

  • 49 Readers

Likes

Comments

Kom nyligen hem efter att ha varit ute i skogen, samt promenerat runt i nästan 3 timmar. Nu ligger Nemo i sin bädd helt utslagen😊.
Likes

Comments

Så mycket som måste/ borde göras, blir så trött i kropp och sinne. Fixa med bilen, skicka iväg mail, söka jobb, ringa veterinären för 1-års vaccinationen, skicka in till försäkringskassan, städa, diska, aktivera Nemo, förbereda sig inför praktik nästa vecka (kommer säkert bli sjukt kul dock!), planera saker osv. Det är mycket nu... Jag har säker glömt något mer som borde göras. Veterinären svarar ej, allt med bilen är på G och försäkringskassan ska jag fixa NU. Så det löser sig väl med allt, så småningom. Men då dyker det väl upp något nytt, standard 👍.

Likes

Comments

Tack vare Kristian, så hittade vi äntligen :). De var även gigantiska!


  • 65 Readers

Likes

Comments

Nemo och Zorro har varit med varandra hela eftermiddagen.

  • 62 Readers

Likes

Comments

Då får man såklart en korv :).

  • 66 Readers

Likes

Comments