We’re going to Bali!

Resor

Bjuder på lite härliga strandbilder från några av fjolårets resor. I år bär det av till Bali. Vi åker i slutet av April är det tänkt och stannar i fyra veckor. Därför vill jag att ni som varit där överöser mig med tips. Var finns de bästa restaurangerna, finaste vattenfallen och härligaste utsiktsplatserna? Vilka omkringliggande öar ska man besöka? Åhhh vad vi längtar efter sol och värme nu!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

sarahanssons
sarahanssons,

Åh vad mysigt, älskar Bali! Rekommenderar att åka över till Gili Trawangan! Annars gillade jag mest Ubud i mitten på landet. Rekommenderar verkligen att ni bor där några nätter, det är så mysigt. Där är det så lugnt tempo, restaurangerna är grymma och SÅ billiga. Också härligt att ta en sväng bland risfälten, och finns flera olika "turistattraktioner", vi var på en kaffefarm bland annat som var mysigt. Gillade helt klart Ubud bäst med Bali (även om stränderna inte är helt fel de heller såklart, hehe...).

nouw.com/sarahanssons
StarOfUsA
StarOfUsA,

Tusen tack för tipset! Risfälten ska vi absolut besöka och någon natt i Ubud har vi funderat på, nu är ju det ett måste 😉🤗

nouw.com/starofusa
sarahanssons
sarahanssons,

Så lite så, avis på er som ska åka! Hoppas ni får en magisk resa!

nouw.com/sarahanssons
StarOfUsA
StarOfUsA,

Ja det ska bli riktigt härligt! 👏🏼

nouw.com/starofusa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229