Smaktest av proteinbars

Vardagsbetraktelser, Träning & Hälsa, Mat

I samarbete med Gainomax!

Så kul att få göra ett samarbete via bloggen då jag annars brukar göra dem via instagram. Jag har nämligen fått testa Gainomax nya bars och jag gillar dem! Har svårt för en del proteinbars då de kan få väldigt konstig eftersmak, men dessa smakade som vanligt godis tycker jag. Kan absolut tänka mig att äta en av dessa bars i stället för en chokladbit. Barsen innehåller inget tillsatt socker och de är dessutom tvådelade så att man kan äta en bit och spara en bit till lite senare. Perfekt nu inför beach 2019 liksom!

Crispy Peanut:
Smakade inte så mycket jordnöt som jag trodde och den var aningen kladdig att hålla i vilket jag inte vet om det är för att den är kladdig eller om just min bar blivit klämd. Tyckte den var god även om den inte smakade så mycket jordnöt, den får 7/10 av mig.

Soft Nougat:
Den här hade en lagom smak av nougat och var inte alls så sötsliskig som nougat kan vara. Mjuk att tugga på men även denna var kladdig att hålla i. Gemensamt för alla bars är en krispig topping vilket gör nästan hela poängen. Den här får 8/10 och är alltså snäppet bättre än Crispy Peanut.

Creamy Caramel:
Favoriten för både mig och sambon. Trots en krämig toffeefyllning så var denna inte kladdig att hålla i. Smakade som en blandning av Mars och Twix skulle jag säga, passar alltså perfekt att stilla sötsuget med en lördagkväll. Den får 9/10 av mig, det som saknas för en fullpott skulle väl vara ännu mera smak kanske, eller så måste det helt enkelt vara onyttigt godis för att få tio poäng av mig.


#gainomaxonthego

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
verkar jätte goda! 😃nouw.com/lindalinnros
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229