Header

Hatar verkligen tisdagar, händer aldrig någonting bra då.
För en vecka sedan så fick sambons hund somna in. Han var 13 år gammal så det var väntat men det hade ju inte behövt bli så dramatiskt... Han fick en blödning inombords... Linnea hade honom sedan han var 10 veckor gammal och min hund Bolt har växt upp med sin storebror Jeppe så det har varit dystert ett tag här nu.

Idag så skulle jag byta slitagegivare på en buss. Bytte den men fick samma fel. Har hållt på hela dagen med att mäta upp kablage, programmera om styrenheten, testa nya delar här och var och felet kvarstår....

Hatar tisdagar!

Bild på dalmatinern Jeppe och min hund Volt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Väldigt tråkig rubrik för vem fan bryr sig?

Bryr man sig om folk som det verkar gå bra för? Lyssnar man verkligen på allt de har att säga? Märker man om de mår bra eller dåligt?

Högst troligt inte. Många mår dåligt utan att folk runt om det vet om det. Jag har själv mått riktigt dåligt pga ett jobb jag hade för några år sedan. Fick knappt lön och när jag väl fick det så var den ofta minst en vecka sen... Blev så trött att jag inte längre var mig själv, blev riktigt deprimerad.

Men det blir bättre! Det kan alltid bli bättre! Jag har idag ett jobb jag älskar samt är bra på och nu det senaste så har träningen gått riktigt bra! Även om en del dietfusk stått för majoriteten av matintaget så känns framtiden ljus! Till våren flyttar vi dessutom till hus och oj vilka planer vi har!

Bild från dagen axelpass

Likes

Comments

Jag vågar nog säga att 99,9% av alla löften som avges på nyår inte hålls. "Jag ska spara mer." "Gå ner i vikt.""Vara en gladare människa."
Vet ni vad jag hör när folk pratar om sina löften? Jag hör lögner.

Jag tar hårt på löften, väldigt hårt. Dessutom har jag de senaste åren blivit väldigt långsint, jag kan vara förbannad på en människa hur länge som helst. Det senaste året har det dock hänt väldigt mycket med vänner och sådär. Jag och Linnéa tillhörde en grupp vänner som numer inte är våra vänner. Det var den korta förklaringen men man kan säga som såhär, vi tröttnade på att folk körde med oss. Att det fanns en ledare. Att vi inte var så viktiga. När man sätter ner foten för en sån sak så är det väldigt fascinerande att se hur fort folk går vidare.

Jag hoppas starkt på att nästa år blir bättre på "kompis"-fronten. Så mitt löfte blir ett jag vet att jag kommer hålla (har redan påbörjat det). Jag ska sluta vara en peoplepleaser. Jag ska sätta ner foten direkt något inte känns rätt. Det är mitt löfte.

Gott nytt år alla!

Likes

Comments

Julen är över och det vart en väldigt lyckad sådan. Mycket god mat och väldigt trevliga presenter. Har dock insett en jobbig sak med Jul... Stress.

Jag hade tänkt gå upp kl 7 på Julafton för att hinna allt men jag vaknade istället 06:20 och var redan då stressad. Sen vart det att fixa frukost och göra sig iordning.
Stressad som fasen anländer vi hos mina föräldrar kl 12. Efter det åker vi till Linneas mamma och hennes gubbe. Men stressen släpper inte. Det roliga försvinner. Julen handlar mer och mer om vad man ska hinna göra på Julafton och vad man får för presenter än vad det var förr. Men det kanske har mer och mer att göra med att man blivit vuxen.

Nästa år har vi bestämt oss för att vara hemma så folk får komma till oss istället. Ska bli skönt att inte flänga runt som en vante.

Nedan är bilden på det enda julpyntet jag satt upp (och som Linnea tog bort flr hon hatar den).

Likes

Comments

Julen knackar på dörren och alla klappar är för en gångs skull redan inköpta.
Vi har inte ens pyntat här hemma. Eftersom vi ska flytta till våren (är det tänkt iaf) så kändes det så onödigt att gräva runt i förrådet för att sedan packa ner allt och sen upp igen till flytten, nejtack. Dessutom känns det lagom tråkigt med en grön jul...

Jobbet har vart tungt denna veckan, lite övertid nästan varje dag... Linnea hade samma problem.

Gymmet har iaf gått bra denna veckan även om dieten gått åt skogen, får ta tag i det ordentligt igen efter jul.

Bild från dagens armpass

Likes

Comments

Hata eller älska det, benen måste även de tränas. Jag fattar verkligen inte hur alla "bodybuilders" på gymmet kan med att kalla sig kroppsbyggare men inte träna ben. Benen är ju 50% av en kropp ungefär.
Jobbade mig upp till 150kg i knäböj 3x3. Kändes bra att jag klarade så tungt med tanke på att kroppen inte kändes pigg. Vart mycket övertid det sista och med mitt tunga jobb så sliter det en del på kroppen. Samt att jag inte ens böjt över 120kg typ det senaste året... Men men, jag är på väg frammåt igen och det känns bra!

Likes

Comments

Får ofta höra att jag är så lugn. Men det finns bara en anledning till det... Gymmet.

Jag började gymma för ca 10 år sedan och fastnade direkt. Trots att jag spelade handboll var jag alldeles ensam, faktiskt mobbad... All min ilska höll jag inom mig tills jag kom till gymmet, in genom dörren, blippade kortet och började lyfta. Detta knep använder jag fortfarande, att vara arg på gymmet. För när jag åker därifrån känns allt så jävla mycket bättre!

Likes

Comments

Blev sovmorgon idag istället för jobb då jag ska på läkarundersökning vid kl10. Eller ja, låg och drog mig i sängen och drack kaffe med Linnéa. När hon gick till jobbet så stack jag till gymmet.

Jag jobbar som lastbilsmekaniker och är sedan 1 December fast anställd. Då ska man genomgå en nyanställningsundersökning. Egentligen ska man göra den innan men jag glömdes tydligen bort haha.

På gymmet blev det bröst. Har börjat jobba mer med teknik det sista. Kändes bra trots tom mage och trött.

Likes

Comments