Jag vill bara skrika. Skrika tills rösten tar slut. Jag vill bara slå. Slå tills väggen går sönder. Ändå sitter jag kvar. Kan inte andas. Hela kroppen skakar. Jag har aldrig gråtit så här innan. Det är en sån otrolig smärta. Kan inte ens beskriva den med ord. Jag har aldrig känt så här innan. Min värld rasar samman. Inget hjälper. Hetsäta, sova, gråta. Ingenting hjälper. Det känns som att någon tar tag i mitt hjärta och vrider om. Jag saknar dig. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar dig. Snälla fina underbara vän, kom tillbaka. Snälla snälla du, jag behöver dig. Det gör så ont. Jag vill bara slänga telefonen i väggen. Rycka ut mitt eget hjärta så att jag slipper känna. Vill bara ha dig här. Vill bara veta att du andas. Vill bara veta att du finns. Snälla snälla bästa vän, kom tillbaka. Om du bara kommer tillbaka kan vi hjälpa varandra att må bättre. Jag behöver dig. Snälla svara på mina meddelanden. Snälla snälla lämna mig inte. Livet kommer bli bättre. Om du snälla snälla kommer tillbaka. Tillsammans? Ska vi lösa detta tillsammans?❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Frågorna har jag snott från Elsa Billgrens blogg❤️

Är du i ett förhållande? Yes I am!

Har du kysst någon idag? Yep, my boyfriend

När går gränsen vid otrohet?
När man kysser och har känslor för en annan person.

Är du romantisk?
Ja, jag älskar att vara romantisk! Mina vänner brukar säga att jag är för romantisk, haha.

Är din partner romantisk?
Han är inte världens mest romantiska människa men vid speciella tillfällen kan han vara romantiskt.

Hur skulle du beskriva den perfekta partnern?
Intelligent, jordnära, crazy och rolig.

Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän?
Varm, omhändertagande, påhittig och rolig.

Har du gråtit framför din partner?
Japp, senast igår kväll faktiskt.

Har du lekt med någons känslor?
Inte vad jag kan minnas och verkligen inte medvetet om någon har upplevt det så.

Vem sov du senast bredvid?
Min pojkvän sov hos mig inatt så det var han.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans och hur träffades de?
Mamma var bra kompis med pappas syster och de lärde känna varandra på mammas inflyttningsfest när hon var 21 och pappa 23.

Vilken är det sötaste kärlekshistorien du hört?
Utan tvekan min lärare och hennes mans historia. Hon jobbade i garderoben på en nattklubb och när han lämnade in sin jacka tyckte hon att han var snygg så hon lämnade en lapp med sitt nummer i hans ficka. Dagen efter ringde han upp och de har varit tillsammans since that.

Skulle du kunna tatuera in din parters namn?
Ni vet ju hur mycket jag älskar tatueringar men att tatuera in en partners namn? Nja. Möjligtvis om vi varit gifta i många år, har barn tillsammans och verkligen älskar varandra. Men jag tror inte att jag skulle göra det ändå.

Har du mest dumpat eller blivit dumpad?
Ganska jämt men jag tror att jag mest har dumpat faktiskt...

Hatar du ditt ex?
Nej absolut inte! Vi är fortfarande vänner faktiskt.

Hade du velat bli tillsammans med ditt ex igen?
Nej, jag är lycklig i det förhållandet jag är i nu och skulle inte byta bort honom mot allt i världen!

Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv?
Min pojkvän och min pappa.

Hur ser den perfekta dejten ut?
Kan vara perfekt på så många olika sätt men en solig picknick med sushi, frukter och kortspel känns mysigt.

Vill du gifta dig?
Ja, jag vill verkligen gifta mig nån gång i framtiden!

Vill du ha barn?
Ja, jag har en extrem barnlängtan; att få barn är min absolut högst dröm. Tänk att ha små liv som är hälften dig och hälften personen du älskar mest, det kan ju inte vara annat än underbart!

Hur viktigt är det med gemensamma intressen?
Det är väldigt viktigt. Min pojkvän och jag har tre stora saker gemensamt: musik, träning och resor.

Vem var din första kärlek?
Min barndomskompis. Vi gjorde verkligen allt tillsammans och lekte hela tiden när vi var typ 3-7 år.

Vad tycker du om one night stands?
Jag tycker att de är upp till var och en och har absolut inget emot det.

Är kärlek allt i livet?
Jag tror starkt på att kärlek är meningen med livet. Kärlek till dig själv, vänner, familj, intressen, djur osv. Sen är det såklart inte allt men en väldigt väldigt stor del.

Likes

Comments

Jag har lånat frågorna från underbara @karinholen Stort tack! (Kika gärna in hennes lista också!)


Är du kär?
Ja, jag är väldigt kär!

Vad är viktigast i ett förhållande?
Tillit och skratt

Vad för sorts killar dras du till?
Till killar som är intelligenta och pålästa. Han måste givetvis vara omtänksam, snäll och empatisk också. Och vara fräsch och se bra ut!

Är du en bra flickvän?
Ja, det tror jag i alla fall. Jag försöker behandla min partner som jag vill bli behandlad i ett förhållande.

Om din pojkvän var otrogen, vad skulle du göra?
Det har aldrig hänt mig så jag vet ej hur jag skulle reagera. Jag kan ju säga att det absolut aldrig skulle glömmas, men om jag kan förlåta det eller inte vet jag inte.

Singel eller förhållande?
Om du hade frågat mig i somras hade jag sagt singel, men det var mest för att jag inte hade hittat någon jag tycker om på det sättet. Om du frågar mig idag svarar jag förhållande! Utan tvekan, alla dagar i veckan!

Blir du lätt kär?
Nej, jag har svårt för att bli kär men jag blir lätt intresserad av killar. Innan jag träffade min pojkvän hade jag aldrig varit kär på riktigt. Det tog alltså 18 år och rätt kille innan det hände. Men intresserad av killar har jag varit många gånger innan.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jag tror att man kan bli attraherad och intresserad av någon första gången man ser hen, och kanske lite småkär. Men man kan inte älska någon vid första ögonkastet. Att älska någon är djupare än så.

Har du fått ditt hjärta krossat?
Jag har fått mitt hjärta krossat av en vän. Och det gjorde/gör riktigt ont. Men av en partner? Nej.

Vad tycker du om att ligga på första dejten?
Jag tycker att det är helt upp till var och en. Om det känns rätt och båda vill; kör på. Personligen skulle jag inte ligga på första dejten om jag känner att jag vill ha något djupare med personen eftersom jag då vill att sex ska vara mer speciellt, om ni förstår vad jag menar. Men som sagt, helt upp till dig själv!

Lite fina bilder på mig och min pojkvän❤️

Likes

Comments

Kära vän,
Jag önskar att du kunde se hur oerhört stark du är. Stark som kämpar och starkt som fortsätter. Jag beundrar dig för att du är en fantastisk person. En stark person. Jag har lovat dig en miljon gånger, och lovar dig åter igen; livet kommer att bli bättre. All skit som du går igenom nu kommer att bli bättre. Du kommer kunna komma ut ur detta starkare än någonsin. För du kommer komma ut ur detta. Kanske inte idag. Kanske inte imorgon. Men i framtiden! Och framtiden kan ha så mycket att erbjuda. Du har framtiden att leva för! Jag är tacksam för att jag får kalla dig min vän. Och jag vill fortsätta göra det. Ge aldrig upp. Fortsätt kämpa. Du vet vem du är. Du som läser detta känner om det gäller dig. För du som läser detta mår inte bra. Och jag vet själv hur det är att inte må bra. Och jag vet också själv att det blir bättre. Sakta men säkert. En dag i taget. Du kanske inte ens märker när det vänder. Helt plötsligt bara vänder det. Du börjar acceptera dig själv mer. Du förstår ditt värde. Hur värdefull just du är. Du lär dig känna glädje igen. Äkta glädje. Och de där ögonblicken av ren lycka kommer oftare. Du får vetskapen om att varje dag inte behöver vara perfekt. Men det är okej ändå. Du lär dig innebörden av att något kan vara "good enough". Och du lär dig att misstag inte behöver betyda katastrof. Du lär dig att älska dig själv. Vägen dit är inte lätt. Jag själv är långt ifrån där. Men det viktiga är att jag jobbar på det. Varje dag. Och det är ett arbete som aldrig kommer ta slut. Men det kommer vara värt det! Både du och jag är otroliga människor och vi är värdefulla. Snälla du, glöm aldrig hur viktig du är❤️ J.R

Likes

Comments

Jag kan starkt rekommendera Ulrik Munthers nya låt "before". Såå bra!! Älskar den❤️❤️

Likes

Comments

Mitt operfekta liv

Jag har skrivit på detta inlägg väldigt länge men kommer inte på någon bra början. Hur ska jag få fram det vill ha sagt? Vi testar:

Jag startade min blogg för att jag ville visa livets icke-glamorösa sida, men också den glamorösa. För att visa mina både bra och dåliga dagar och stunder. Och för att visa, inte bara men framförallt, unga tjejer att livet är så mycket mer än att försöka uppnå något slags "idealliv". Som ni kanske vet har jag fått väldigt bra feedback på det jag gör och jag tycker det är svinkul att min blogg uppskattas, verkligen. Tack! Men de inlägg som har publicerats här senaste veckan är inte de inlägg jag vill skriva och inte heller de inlägg jag vet att många av er vill läsa. Varför? Jo, för att jag kände att jag ville förbättra min blogg. Nå ut till en bredare publik. Fota lite finare bilder och skriva lite bättre texter. Jag ville blogga om sådant jag trodde att juryn i #nouw30daychallenge ville läsa. Men hur vet jag vad de vill läsa? Varför ska jag försöka nå upp till ett mål jag inte vet innebörden på.

Jag märke snabbt att jag började tappa motivationen. Att bara posta glamorösa bilder på myskvällar, lyckade träningar och fikastunder med semlor (som jag för övrigt fick ångest av; men det vågade jag inte skriva eftersom jag trodde att ingen ville läsa det). Och att inte våga posta mina inlägg som är mindre vackra, blev tråkigt. Det kändes som att det bara fanns en sida av mig. Att jag var en platt karaktär som bara var lycklig; hela tiden. Visst, jag är lycklig mestadels av tiden. Oftast glad och positiv. Men inte alltid. Och det är okej. Lika mycket som det är okej att du inte alltid har humöret på topp. Eller att du inte alltid är glad och positiv.

Har legat med 39 graders feber, hosta och illamående i över en vecka nu, men inte vågat skriva om det för att det kanske "sänker min chans i tävlingen". Egentligen tror jag inte ens att det hade sänkt mig. Att vara sjuk är ju mänskligt!

Mitt liv är långt ifrån perfekt. Mitt liv är faktiskt väldigt operfekt. Och det är så jag vill ha det. För vad är egentligen "perfekt"? Nått sorts drömliv med så höga krav att de i princip är omöjliga att uppnå? Mitt liv blir inte perfekt om jag börjar äta nyttigt och träna mer. Mitt liv blir inte perfekt om jag får högsta betyg i alla skolämnen. Mitt liv blir inte perfekt om jag har alla pengar i världen. Mitt liv blir aldrig perfekt, för det finns inget liv som är perfekt. Det finns alltid motgångar. Alltid problem och alltid brister. Och så ska det vara. Livet ska inte vara perfekt. Vi är människor. Inte maskiner. Vi gör misstag. Vi gör fel. Vi är inte skapta för att vara perfekta. Men vi är jävligt bra ändå! Ibland är det våra snedsteg som får oss just så bra. För allt du gör definierar den du är. Och du är en fantastisk person med drömmar och mål. Drömmar och mål som är rimliga att uppnå. Inte drömmar och mål om ett perfekt liv. För det existerar inte något sådant.

Missförstå mig rätt. Självklart kan livet vara underbart och man kan ha allt man önskar sig, men perfekt..? Livet kan ju aldrig vara helt felfritt.

Jag kommer aldrig att bli perfekt. Men det vill jag inte heller. Det är alldeles för många gånger jag har försökt uppnå perfektion, utan att lyckas. Varför? Inte för att det är något fel på mig utan för att det inte finns något som är perfekt. Inte ett liv, inte en person. Men både ditt liv och du som person kan vara jävligt bra ändå!

Med detta sagt kommer jag inte längre vara med i Nouw's tävling. Detta inlägg är absolut ingen kritik mot själv tävlingen. Det är verkligen en jättekul idé och funkar säkert superbra för vissa bloggare. Men inte för mig. Det blev ett prestationskrav som jag inte kunde nå upp till. Min liv kommer aldrig bli perfekt, och då ska jag inte lura mig själv eller mina läsare att det är det. För något sådant existerar inte!

Jag är inte perfekt men jag är jävligt bra ändå!Vad har ni för tankar, erfarenheter och associationer kring perfektion? Finns det ett liv som är perfekt? Skriv och berätta!


Likes

Comments

I eftermiddags var första gången på flera år som jag åt en semla och faktiskt njöt av den. Det känns bra att det är jag, och inga dumma tankar, som bestämmer vad jag ska äta. Men om jag ska vara helt ärlig så var det liiite för sött för mig. Gott, men lite för sött. Däremot älskade mina smaklökar den norska chokladkakan. Precis lagom söt, lagom chokladig och lagom kladdig

Kameran åkte fram för att fota vår söndagsfika, såklart!

Semlan var lite för söt men grädden var mumma!

Likes

Comments

Mina fina föräldrar var bjudna på födelsedagsfest med 70-talstema. Jag som fullkomligt älskar temafester tyckte det var lite synd att inte jag fick klä ut mig i färgglada kläder och smycken. Men men, jag fick i alla fall hjälpa till och styla mamma & pappa.


Min söta mamma med mitt örhänge och halsband från Ur och Penn, min tröja från New Yorker, Kajsas jenaskofta från H&M, Emmas byxor från Gina Tricot och sin egen väska från Mexico (tror jag?), gjord av endast chokladpapper. Tänk vad man kan hitta mycket när man är flera i familjen som kan samarbeta!


Pappa i mina solglasögon från H&M, peruk från Partaj, Emmas hårband från Nike, mammas poncho från H&M och sina egna jeans och tröja från Jack and Jones. Är han inte hur cool som helst?!


Vad tycker ni om temafester? Och vad tycker ni om 70-tals kläder?

Likes

Comments

Naturgodis, chips, cruncherz, godis, film och systrar, vad mer kan man begära?

Naturgodis = livet i en skål😍

Mina favoritgodisar är daim och de gröna vattenmelonstängerna. Vilka är dina favvisar?🍬

Och film då? Jo, det blev "That Means War". Komedi, action och romantik - rekommenderar starkt!!

Vad hittar ni på en lördagskväll som denna?❤️

Likes

Comments

Läs bildens text noga. Ta in varje ord. Fundera över budskapet. Förstår du vad den vill säga till oss? Att livet blir bättre. Att det finns en ljusare framtid. Att all skit vi går igenom nu kommer att minska. Den är meningsfull. Den är vacker. Den ger mig en gnutta hopp. Hopp om att det kommer en bättre framtid. Hopp om att jag någon gång kommer att få barn, som jag så gärna vill. Bilden visar mig att det är värt att fortsätta. Fortsätta kämpa. En dag i taget. Det är oräkneliga kvällar, nätter och dagar som jag verkligen har tvivlat på livet. Är jag skapt för denna värld? När jag läser bildens text förstår jag att jag är det. Jag är skapt för att få egna barn. För att få höra dem skratta. För att få känna det som texten beskriver så vackert. "Make sure you're there to see it", vilken bra mening!

Likes

Comments

Topp 10 bästa låtarna - svenska

När jag gjorde denna lista tänkte jag på att inte ta med de svenska låtarna jag hade i "Topp 10 bästa låtarna - all time". Så här kommer en lista med mina bästa svenska låtar! (Förutom dem på andra listan då)


Nummer 1: Sommarplågor - Hampus Carlsson


Nummer 2: Finnas här ändå - Simon Weidersjö


Nummer 3: Tårarna i halsen - Tjuvjakt


Nummer 4: Höghusen - Vapenbröder


Nummer 5: Kanske borde dra - Emil Berg


Nummer 6: Aldrig nöjd - Joakim Gissberg


Nummer 7: Alltid leva, aldrig dö - Ulrik Munther


Nummer 8: Utan dig, Molly Sandén


Nummer 9: Ta med dig solen - Jakob Karlberg


Nummer 10: När man festar festar man - Tonsatt & EDWARD BLOM❤️❤️


Har ni hört några av dessa låtar innan? Vad tycker ni om dem?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Topp 10 bästa låtarna - all time.

Ni vet ju hur mycket jag älskar musik så det var otroligt svårt att bara välja ut 10 stycken låtar. Jag har efter många ändringar lyckats knåpa ihop en lista med de 10 låtarna jag tycker är absolut bäst. Här kommer den!Nummer 1: Love Yourself - Justin BieberNummer 2: Oh, vilken härlig da' - Ted GärdestadNummer 3: Human (akustisk) - Jon BellionNummer 4: Livet ut - Simon WeidersjöNummer 5: What Do I Know? - Ed SheeranNummer 6: Home To Mama - Justin Bieber & Cody SimpsonNummer 7: Pojken du vill leva med - VapenbröderNummer 8: 8TEEN - KhalidNummer 9: Can't Help Falling in Love - Haley ReinhartNummer 10: Hjärtan av guld - Albin Johnsén & Joanne

Vad har ni för favoritlåtar? Har vi några gemensamt?❤️


Likes

Comments

Godkväll finisar! Jag har redan fått några frågor till mig framtida Q&A men jag skulle SÅÅ GÄRNA vilja ha fler frågor! Det kan handla om allt möjligt; mig, mina intressen, mina ätstörningar, osv. Inga frågor är dumma frågor! Det spelar ingen roll om jag har nämnt det innan eller inte, bara fråga på! Kommentera, skriv meddelande eller mail (starkareandutror@gmail.com). Det hade betytt så mycket för mig! Kram❤️❤️

Likes

Comments

Min glädjespridare.
Han som gör mig trygg.
Mitt lyckopiller.
Han som gosar med mig när jag behöver det.
Min sötnos.
Han som känner när jag är ledsen.
Min kelgris.
Han som lägger sig nära.
Min älskling.
Hans vars päls är så len.
Min katt.
Min Tiger.

Hur söt är han inte?!

Likes

Comments

Vilket träningspass! Vilket energi och vilken motivation! Inga krav. Inga måsten. Bara rolig och givande träning.

Förutom träningskläder är detta allt jag behöver:

Ni vet när man känner sig trött och egentligen bara vill slänga sig i soffan med en kopp varm choklad och tycka synd om sig själv? Men man väljer ändå att ta tjuren i hornen, klä på sig träningskläderna, sticka till gymmet och sen blir det så jäkla bra. Lite spännande hur man kan få energi genom att göra av med energi...

En icke-perfekt bild på mina icke-perfekta ben i mina icke-perfekta skor. Men vad gör väl det?

Jag hade ett så grymt träningspass för några timmar sen. Kände mig sådär trött men bestämde mig ändå för att ge det en chans. Och det är jag glad för! Ser resultat både på vikterna och på kroppen - vilket känns fantastiskt. Och det bästa av allt? Träningen sker på mina villkor. Det är kroppen som bestämmer vad den orkar. Så borde det alltid vara för alla. Träning ska aldrig vara ett måste och man ska aldrig träna när kroppen egentligen inte vill. Träning ska vara något roligt man gör för att må bra. Det ska vara hälsosamt. Det är hälsosamt i lagom mängd och med rätt förutsättningar (ni vet den gyllene triangeln; äta, vila, träna. Alla lika viktiga!)

Är fullkomligt kär i denna vattenflaska. Utan tvekan det viktigaste för ett träningspass.

Passet började med 20 minuter på löpbandet (springa har aldrig riktigt varit min grej så jag kör lugnt bara för att bli varm i kroppen). Efter det kördes axlar, biceps och triceps tre gånger var. Sedan gav jag ben och rumpa en ordentlig omgång. Magen fick jobba ordentligt i min "magcirkelfys", bestående av sit-ups på pilatesboll, sitta-på-rumpan-och-lyfta-en-vikt-från-sida-till-sida-övningen, crunches, benlyft och 1 minut planka. Finns det något bättre än när det bränner i magen? Jag vet inte varför men jag älskar den känslan. Till sist kördes belly back för ryggen.


Passet avslutades med energi bestående av en smoothie gjord på yoghurt, banan, jordgubbar och hallon. Det tackar kroppen för! Och jag tackar kroppen för ett lyckat träningspass! <3

Bild och recept från: (gjorde inte exakt som receptet men grunden är densamma)

Likes

Comments

Måste man älska sig själv innan man kan älska någon annan?
För några år sen trodde jag att man behövde det. Att man behövde älska och känna sig trygg i sig själv innan man kunde känna kärlek för en annan person. Nu tror jag inte det längre. Nu tror jag att det räcker att man kan öppna upp sig. Att man är ärlig mot både sig själv och andra. Att man vågar visa. Att man vågar känna. Jag tror att det handlar om att släppa in en annan människa innanför sitt skal. Och framförallt tror jag att det som spelar roll inte är kärleken till dig själv, utan att acceptera att andra kan känna för dig. Att andra kan älska dig. Om du accepterar det kommer du att också kunna älska andra. Du kommer att kunna känna för andra. För du är värd att få älska. Och du är värd att få bli älskad. Du är värd att känna trygghet hos en annan människa. Och att ge trygghet. Du är värd att känna dig behövd. Och att känna att du gör nytta. Du är värd att känna glädje. Och få andra att känna glädje. Du är värd att få älska. Och att bli älskad. Och det är jag också.

Älska och bli älskad. Det behöver inte handla om att älska sig själv, inte just nu i alla fall. Självklart är det målet men att känna för någon annan är en bra bit på vägen. Och att känna att du är älskad är också ett stort steg.

Det spelar ingen roll vad du tycker om dig själv; om du vågar sänka dina murar och släppa in någon kommer du att kunna älska ändå. För tro mig, jag har provat.

Likes

Comments


Kramens dag måste vara en av årets bästa temadagar - kramar är ju ... kramar, helt enkelt. Och finns det något bättre än kramar? Inte mycket i alla fall. Jag önskar att du har fått och har gett minst en kram idag. Och för att avsluta dagen bör du ge dig själv en bamsekram. För det är du värd. Trygghet. Närhet. Värme. Allt vad en kram innebär. Så vira armarna runt din kropp och krama dig själv. Bara för att du är du. Bara för att du är bra. xoxo

Jag som älskar isbjörnar tyckte ju denna var dösöt.

Likes

Comments

Jag vill bara önska er alla en underbar tisdag; var ni än befinner er. Här är det snöstorm och trots att jag inte är ett fan av snö ser jag det positivt eftersom jag får ligga i soffan med en kopp te och bara njuta.

Om ni läser detta vill jag bara passa på att skriva att jag snart tänkte köra en Q&A. Jag har redan fått en del frågor men jag skulle verkligen vilja ha fler! Det kan vara om vad som helst: mina resor, mitt liv i allmänhet, min ätstörning, min syn på livet, mina intressen osv, alla frågor är uppskattade. Kommentera, skicka meddelande eller mail plzzz. Puss och kram. Ha det bäst❤️

Likes

Comments

Färskpressad apelsinjuice, nybakad dinkelfralla och yoghurt med granola och blåbär? Ja tack.

Likes

Comments