Okej, lets do this.

Jag har valt att inte skriva riktiga namnen på alla som jag kommer att berätta om på bloggen. Har även valt att inte skriva mitt eget namn än. När jag pratar om de olika killarna så kommer jag att använda andra namn och även lägga de under kategorier i samma namn då så att ni kan hitta lättare till våra olika historier..


Tanken med denna blogg är att få skriva av mig lite då jag haft det lite jobbigt med kärleken och lite annat. Jag har trott att jag bland annat kommer att leva ensam resten av mitt liv men sedan har jag träffat någon som fått mig att känna annat för att sedan få mig att tro att ensamlivet ändå är det som gäller. Jag är en hopplös romantiker som alltid känt att jag måste ha någon att älska och ge allt jag har till. Jag har lätt för att bli kär och även lika lätt för att tröttna. Jag vet inte varför jag tröttnar så lätt. Är jag super kär så kanske det tar lite längre tid att inse att han eller hon inte är the one för mig. Men ändå lever jag med hoppet om att hitta någon som kommer sweep me off my feet..

Frågan är tror ni att det finns en sån person för alla?Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments