PURITO - LUONNONMUKAISTA KOREALAISTA IHONHOITOA


Jatkan tänään korealaisen kosmetiikan linjalla, mutta tällä kertaa ihonhoidosta. Purito on korealainen merkki, joka on noussut tänä vuonna pinnalle. Olen aina avoin kokeilemaan uutta laadukasta ihonhoitoa, joten olin todella innoissani, kun Purito otti minuun yhteyttä blogiyhteistyön merkeissä! Minulla on jo ennestään paljon näytteitä heiltä ja olen ollut kiinnostunut kokeilemaan täysikokoisia tuotteita pitkään. Sain nyt mahdollisuuden valita heiltä kolme tuotetta kokeiltavaksi!

Ihan ensimmäiseksi täytyy antaa isot pisteet Puriton pr-tiimille, joka auttoi minua valitsemaan sopivat tuotteet. Minua pyydettiin kokeilemaan tuotteita vähintään muutama viikko ennen arvostelua, jotta voisin kirjoittaa rehellisesti. Minua ei siis missään vaiheessa pyydetty puhumaan heistä positiiviseen sävyyn tai kehumaan tuotteita maasta taivaisiin, vaan he haluavat rehellisiä ja aitoja kokemuksia.

Pidän Puriton filosofiasta. Heidän valikoimansa ei ole ylitsepursuava, vaan huolella mietitty kokoelma yksinkertaisia tuotteita. Purito pyrkii käyttämään paljon luonnonmukaisia ainesosia, kuten esimerkiksi centella asiatica -uutetta, ja minimoimaan yleisiä ihonhoidossa käytettyjä allergisoivia, ärsyttäviä ja kyseenalaisia ainesosia. Myös heidän kaikki pakkaukset on yksinkertaistettu ja kierrätysmateriaalista tehty jätteen minimoimiseksi. Millaiset tuotteet valitsin itselleni testiin?

Centella Green Level All In One Mild Pad

Kuorivia lappuja on ilmestynyt vähän jokaiselta merkiltä ja olen halunnut koittaa vastaavia pitkään. Puriton all in one mild pad-lappujen tarkoituksena on poistaa kuolleita ihosoluja ja likaa ihon pinnalta, hoitaa ihoa ja kosteuttaa sitä. Näissä lapuissa on mm. 10% centella asiatica-uutetta, joka rauhoittaa ja hoitaa ihoa sekä BH-happoa, joka kuorii ihoa. Näissä on karkeampi ja pehmeämpi puoli, jotka on molemmat tarkoitettu eri ihoalueiden hoitoon. Karkealla puolella voi pyyhkäistä alueita, joilla talin tuotanto on runsaampaa, t-aluetta. Pehmeällä puolella voi kuoria hellästi esimerkiksi poskia ja kaulaa, missä iho on herkempää.

Vaikka laput eivät ole tarkoitettu itsessään meikinpoistoon, näillä voi pyyhkiä esimerkiksi vanhan meikkivoiteen alta pois, mikäli meikkipohjaa haluaa korjata päivän mittaan. Ylemmässä kuvassa olen pyyhkäissyt kerran hellästi ja yllätyin, kuinka vedenkestävästä rajauskynästäkin lähti lähes kaikki! Nämä ovat todellakin tehokkaita ja helliä, eikä käytön jälkeen tarvitse enää laittaa kasvovetta tai pestä kasvoja. All in one mild pad on sellainen tuote, jota tilaan varmasti lisää näytepusseissa matkustelua varten. Mitkä tahansa meikinpoistopyyhkeet yleensä jättävät kasvoni todella ärtyneiksi ja likasiksi, joten olen todellakin kaivannut jotain tällaista pitkille yölennoille! Täysikokoisen pakkauksen mukana tulee myös muoviset pinsetit, joilla ottaa lappuja, jolloin tuotetta on helppo käyttää hygieenisesti. Tämä on saatavilla Eopenmarketilta tällä hetkellä alle 14 eurolla!

Centella Green level Recovery Cream

Saman sarjan kosteusvoide oli tuote, josta olin ehkä eniten innoissani. Minulla on todella kuiva iho ja harva tuote on tarpeeksi kosteuttava minulle yövoiteeksi. Yleensä ne jotka ovat, eivät sitten istu meikin alle. Tämä centella green level recovery cream on kuitenkin yksi niistä harvoista, joita olen pystynyt käyttämään aamun illoin. Tämä on koostumukseltaan kevyt, mutta kosteuttaa iholla pitkään ja tuntuu muodostavan ihon pinnalle suojakerroksen. Voide ei kuitenkaan jätä kasvoani turhan tahmaisiksi, joten voin laittaa päälle meikkipohjan ongelmitta. Tässä on todella paljon hyviä ainesosia, mutta lyhyesti tästä löytyy muun muassa 50% centella asiaticaa (joka on muuten suomeksi ilmeisesti rohtosammakonputki), keramideja, sheavoita ja arganöljyä. Olen käyttänyt tätä niin ahkerasti, että tuubi on jo yli puolen välin, enkä millään raaskisi käyttää loppuun! Tälläkin on hintaa Eopenmarketilla ainoastaan 13 $, joten tämä on hinta-laatusuhteeltaan ihan mahtava.

Sitten ihan side note: tuubissa oleva whitening ei viittaa vaaralliseen kasvoja vaalentavaan tai valkaisevaan vaikutukseen, vaan 2% nikotinamiidin (eli B3-vitamiinin) ihoa kirkastavaan vaikutukseen. Tällä ainesosalla on ihon sävyä tasoittava vaikutus, sillä se taistelee pigmenttimuutoksia vastaan. (esimerkiksi aknesta jääneet tummat jäljet tai auringosta tulleet pigmenttimuutokset)

Defence Barrier pH Cleanser

Olen kirjoitellut blogissani paljon hellävaraisen ja pH-tasapainoisen putsarin tärkeydestä, kuitenkaan mainitsematta sen enempää niistä esimerkkejä. Tässä olisi nyt yksi! Puriton Defence Barrier pH cleanser on geeliputsari, josta löytyy lyhyt ja ytimekäs inci-lista sekä hiukan hapan iholle ihanteellinen pH-taso 5.5. Tässä on ainesosina teepuuöljyä, centell asiatica-uutetta, greippiuutetta sekä kuningatarhyytelöä (royal jelly). Olen käyttänyt tätä toisena putsarina öljypuhdistuksen jälkeen päivinä, jolloin käytän meikkiä ja ainoana putsarina meikittöminä päivinä. Minun ihoni hilseilee pelkästä vesipesustakin, joten ei ole olemassa putsaria, joka ei kuivattaisi kasvojani. Tämä on kuitenkin ollut yksi hellävaraisimmista puhdistustuotteista, mitä olen kokeillut! Defence barrier pH cleanser on todella edullinenkin, joten suosittelen tätä ehdottomasti esimekiksi kaksoispuhdistukseen toiseksi putsariksi. Tämä on saatavilla täältä 8 dollarilla tarjouksesta.

Harvoin olen näin innoissani tietystä merkistä, mutta Purito on vienyt sydämeni täysin turvallisine ja yksinkertaisine inci-listoineen. Tuotteissa on paljon luonnollisia aineosia, joita on käytetty Aasialaisessa lääketieteessä vuosisatoja. Näissä ei myöskään ole hajusteita, vaan tuotteiden yrttimäinen ja maanläheinen tuoksu tulee teepuusta ja muista hyödyllisistä kasviuutteista. Kaiken lisäksi heillä ei ole yhtään ylimääräistä hinnoissa, joten näihin uskaltaa rakastua opiskelijabudjetillakin. En ole koskaa itse tilannut Eopenmarketilta suoraan, mutta olen ollut heidän asiakkaana vuosia eBayn kautta, enkä voi kuin suositella! Heiltä saa aina tilauksen mukana näytteitä Puritolta, jonka vuoksi minullakin on kertynyt niitä hyvä kokoelma otettavaksi reissuun mukaan.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229